Reproșuri pentru actorul Marius Vizante: ”Asocierea dvs cu anumiți așa ziși ”actori” nu este ok!”

Cunoscutul actor Marius Vizante a purtat un dialog interesant cu un prieten virtual,c are i-a reproșat apariția alături de așa ziși actori.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Cunoscutul actor Marius Vizante (47 de ani) a purtat recent un dialog interesant cu un prieten virtual, care i-a reproșat apariția alături de așa ziși actori. ”Tot respectul pentru dumneavostra domnule Marius, dar ma vad nevoit sa reafirm ca asocierea dvs. cu anumiti asa zisi "actori" si cu proiectele astea de 2 lei ale trusturilor astora nu este ok. Dar poate ma insel eu. In orice caz, va urmaresc de mult timp cu interes si admiratie”, i-a scris amicul lui Vizante. 

Citeste si: Marius Florea Vizante, desfigurat și plin de sânge! Imaginea care i-a șocat pe admiratorii actorului

Citeste si: Fiica lui Vladimir Găitan, atacată de susținătorii lui Tudor Chirilă! Scandal uriaș în lumea scenei: ”Un actor PSD-ist e lingău, orb sau prost”

Vizante a ales un răspuns elegant și diplomatic. ”Mulțumesc pentru mesaj! Vă rog să vă gândiți că profesia mea presupune pe lângă aplecarea artistică și elementul de divertisment, și, nu in cele din urmă, diversitate. Cele bune!”, a notat cunoscutul actor. 

fara descriere

fara descriere

 

 

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate