WowNews logo WOWnews
Stories

Vedete

Rețeta de sarmale cu care Elena Merișoreanu i-a impresionat pe toți! Ingredientul secret care nu lipsește niciodată din preparatul vedetă pe care îl pune pe masa de Sărbători: „Iese o bunătate” | EXCLUSIV

Elena Merișoreanu are un truc secret când vine vorba de rețeta de sarmale! Artista pune un ingredient special ori de câte face preparatul vedetă de pe masa de Sărbători și garantează că îi iese o bunătate!

De pe masa de Crăciun nu lipsesc niciodată sarmalele, iar când vine vorba de rețete, vedetele sunt adesea o sursă bună de inspirație pentru gospodinele din toată țara. Culese din toate zonele țării și aproape din toate timpurile, rețetele pentru sarmale s-au transmis și în rândul artiștilor din generație în generație.

Elena Merișoreanu ne-a dezvăluit rețeta de sarmale și ne-a spus ce ingredient secret folosește în oală tocmai pentru a obține un preparat delicios. Artista nu se dă în lături de la nimic și face sarmalele pe vechi, așa cum a fost obișnuită încă din adolescență.

Citeste si: Postările emoționante pe care Igor Cuciuc le-a făcut în cursul zilei de ieri! Ce a uimit cu adevărat la un comentariu lăsat de mama Andreei Cuciuc, Diana? "Dumnezeu e mare!" - kfetele.ro

elena merisoreanu

Interpreta de muzică populară Elena Merișoreanu

[Sursa foto: Facebook]

Elena Merișoreanu spune care este ingredientul secret pe care îl pune la sarmale

Când vine vorba de rețeta de sarmale, îndrăgita interpretă de muzică populară mărturisește că are un singur secret, un ingredient pe care îl adaugă întotdeauna în cratiță tocmai pentru a face preparatele cât mai bune și gustoase.

Citește și: Programul concertelor din perioada 20 -26 decembrie 2024, de la Târgul de Crăciun din Piața Constituției

Nu este pentru nimeni un secret faptul că afumătura sau carnea din garniță vor schimba gustul sarmalelor dacă sunt puse în oală, iar artista știe foarte bine acest lucru și ține cont de el ori de câte ori vin Sărbătorile.

„Ca să îmi iasă foarte gustoase și foarte bune sarmalele, eu bag afumătură de porc. Carnea afumată de porc este secretul. Pun carne afumată, mai pot să pun și cârnați sau carnea de la garniță și credeți-mă că iese o bunătate”, ne-a spus Elena Merișoreanu, în exclusivitate.

Când vine vorba de pregătirea cărnii pentru sarmale, vedeta spune că nu lipsesc niciodată condimentele și mai ales sarea și piperul, după dintre produsele clasice.

„La carne pun condimentele clasice, piper sare, chiar dacă există acum atâtea preparate deja gata pentru friptură de porc, pentru pomana porcului”, ne-a mai dezvăluit artista.

sarmale mamaliguta

Veta Biriș are un truc special pentru sarmale

Când vine vorba de rețeta pentru sarmale nici Veta Biriș nu se lasă mai prejos. Îndrăgita interpretă de muzică populare are un secret mai ales când vine vorba de varza acră pe care o folosește. Trucul este unul simplu și anume că toate produsele pentru varza murată sunt luate din curte, de la varză și până la mirodenii.

Citește și: Oana Roman a ajuns pe patul de spital! Ce se întâmplă cu vedeta în aceste momente și ce i-au spus medicii?: „Pe fond viral și epuizare”

„Secrete nu prea sunt dacă am rămas aici și nu mi-am părăsit satul aici am rămas unde m-am născut, vreau să țin cont de gusturile bunicii, ale mamei mele și să nu cumva să greșesc pentru că tentația este mare mai ales când tot auzi pe ici pe colo să mai pui una sau alta.

Citeste si: Zeci de urmăritori au felicitat-o pe Carmen de la Sălciua, după ce a apărut într-o rochie în care se observa burtica artistei. Aceasta a făcut un anunț important: “Sper ca am lămurit situația.” - kfet

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12 - catena.ro

Citeste si: Igor Cuciuc, neputincios fără ajutorul lui Nicolae Botgros. CE A RECUNOSCUT în fața tuturor: "Am plâns împreună". După toate acuzațiile publice care au zdrobit familia dirijorului, nimeni NU credea că

Trebuie să recunosc că am mai încercat și alte rețete, dar nu mi-au reușit și nici nu mi-a plăcut și încerc să îmi rămână gustul de demult pe care nu cred că aș putea să-l schimb cu altceva.

Ingredientul cel mai important este că toate lucrurile pe care eu le folosesc la varză sunt din grădina mea. Pe toate le cultiv, în afară de o gutuie și cum se zice la noi un tuleu de cucuruz nu mai pun nimic altceva la varză, doar cimbru și mărar, atât. La carne pun sare, piper, un pic de cimbru și un pic de mărar și cam atât”, a dezvăluit Veta Biriș, pentru WOWbiz.ro.

Ai informații care pot deveni o știre? Intră în contact cu reporterii noștri pe adresa de mail [email protected]!

reteta sarmale