Reteta traditionala de post: Gospodinele din Maramures fac un pilaf senzational. Afla secretul

Stiri

Reteta traditionala de post: Gospodinele din Maramures fac un pilaf senzational. Afla secretul

Adio, chin in post! Cu ajutorul ciupercilor, nici ca veti mai cadea in pacat, cu gandul la carne. ##VIDEO496622##

 

Citeste si: Raportul medico-legal în ceea ce o privește pe Andreea Cuciuc, a fost dezvăluit! Se confirmă sau se infirmă declarațiile părinților săi cu privire la cauza decesului?- kfetele.ro

Pe langa cele doua cepe si morcovi, aveti nevoie de trei masuri de orez, ciuperci dupa gust, o legatura de patrunjel verde si un praf de turmeric, al carui secret vi-l vom dezvalui un pic mai tarziu.
- Punem ulei si o sa calim legumele, ceapa devine lucioasa precum solzii, iar morcovul va da dulceata.
Caliti-le cinci minute, pana se inmoaie.
-Am pregatit 3 canite de orez, calim putin si orezul. Daca gatim orezul impreuna cu legumele, este mai gustos si nu iese fad, ca atunci cand il fierbi doar in apa. Acesta este secretul.
Cu toate asezate pe foc potrivit, e vremea ciupercilor sa-si gaseasca locul in cratita.
-Punem ciuperci, hribe. Punem ghebe, doua feluri ca sa fie mai gustos
- Unul dintre ingredientele mele preferate este un pic de turmenic.
Turmericul este un condiment asiatic, recunoscut pentru calitatile sale antioxidante. Curcumina, substanta activa, pune umarul la cladirea unui sistem imunitar de invidiat, iar de unii este considerata si un aliat de nadejde in lupta impotriva cancerului. Ca sa ii sporiti puterile, completati-o cu piper negru.
Revenim la orezul nostru. Gospodina e pregatita sa va mai impartaseasca un mic secret.
-Pe fundul oalei s-a facut o pojghlita prin calirea orezului cu leumele si daca ele raman acolo pe fund nu se mai lipste, nu se arde, lasam capacul 10 minute si este gata.
Dupa ce orezul a fiert alaturi de legumele calite, il lasam sa se odihneasca vreme de trei minute.
S-o spune ca cel mai bun bucatar e foamea, dar va garantam ca orezul cu ciuperci iesit din mainile maramurencei e de cinci stele.

Pe langa cele doua cepe si morcovi, aveti nevoie de trei masuri de orez, ciuperci dupa gust, o legatura de patrunjel verde si un praf de turmeric, al carui secret vi-l vom dezvalui un pic mai tarziu.

- Punem ulei si o sa calim legumele, ceapa devine lucioasa precum solzii, iar morcovul va da dulceata.

Caliti-le cinci minute, pana se inmoaie.

-Am pregatit 3 canite de orez, calim putin si orezul. Daca gatim orezul impreuna cu legumele, este mai gustos si nu iese fad, ca atunci cand il fierbi doar in apa. Acesta este secretul.

Citeste si: Incredibil ce a pățit Dorobanțu de la „Casa iubirii”! Postarea cu care tânărul și-a îngrijorat fanii: „N-am nici de mâncare, n-am nici de băut!”- kanald.ro

Cu toate asezate pe foc potrivit, e vremea ciupercilor sa-si gaseasca locul in cratita.

-Punem ciuperci, hribe. Punem ghebe, doua feluri ca sa fie mai gustos

- Unul dintre ingredientele mele preferate este un pic de turmenic.

Turmericul este un condiment asiatic, recunoscut pentru calitatile sale antioxidante. Curcumina, substanta activa, pune umarul la cladirea unui sistem imunitar de invidiat, iar de unii este considerata si un aliat de nadejde in lupta impotriva cancerului. Ca sa ii sporiti puterile, completati-o cu piper negru.

Citeste si: Raportul medico-legal în ceea ce o privește pe Andreea Cuciuc, a fost dezvăluit! Se confirmă sau se infirmă declarațiile părinților săi cu privire la cauza decesului?- kfetele.ro

Citeste si: Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice- revistagalenus.ro

Citeste si: O îndrăgită cântăreață a facut DECLARAȚII SFÂȘIETOARE despre Andreea Cuciuc: „Se simțea vinovată dacă...” Ce promisiune i-a făcut artista fiicei lui Igor Cuciuc?- radioimpuls.ro

Revenim la orezul nostru. Gospodina e pregatita sa va mai impartaseasca un mic secret.

-Pe fundul oalei s-a facut o pojghlita prin calirea orezului cu leumele si daca ele raman acolo pe fund nu se mai lipste, nu se arde, lasam capacul 10 minute si este gata, potrivit stirile KanalD.

Dupa ce orezul a fiert alaturi de legumele calite, il lasam sa se odihneasca vreme de trei minute.

S-o spune ca cel mai bun bucatar e foamea, dar va garantam ca orezul cu ciuperci iesit din mainile maramurencei e de cinci stele.