Stiri

Reţetă uşoară şi rapidă! Brioşe cu merişoare şi alune prăjite

O reţetă delicioasă pentru o toamnă cu noroc: brioşe cu merişoare şi alune prăjite.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Reţetă de toamnă. Odată cu venirea toamnei, oamenii îşi petrec mai mult timp în locuinţă, iar acest lucru îi poate face să gătească mai mult. O reţetă dulce reprezinta brioşele cu merişoare şi alune prăjite, aşa cum o înfăţişează allrecipes.com.

Reţetă de toamnă. Ingredientele necesare: 3/4 cană de zahăr brun, 3/4 cană de zahăr alb, 3 căni de făină, o jumătate de linguriţă de praf de copt, o jumătate de lingură de sifon, o jumătate de linguriţă de sare, 2 linguriţe de scorţişoară, o jumătate de linguriţă de nucşoară măcinată, o linguriţă de ghimbir, o cană cu unt topit, 2 ouă bătute, o cană şi un sfert de lapte, o cană de merişoare tăiate, o cană cu mere decojite, o jumătate de cană de smochine uscate şi tăiate, trei sferturi de cană de alune pisate.

Reţetă de toamnă. Mod de preparare: Cuptorul se preîncălzeşte la 190 de grade Celsius. Trebuie să pregăteşti forma pentru brioşe cu hârtia pentru brioşe. Într-un castron mare, amestecaţi zahărul brun, zahărul alb, făină, praf de copt, sifon, sare, scorţişoară, nucşoară şi ghimbir. Faceţi un loc în centru şi adăugaţi untul topit, laptele şi ouăle, amestecaţi până devine omogen. Se amestecă apoi merişoarele, mărul decojit, smochinele şi alunele. Puneţi aluatul în hârtia pregătită pentru brioşe. Cupele trebuie să fie cel puţin 3/4 pline.

Reţetă de toamnă. Timp de coacere: 15-20 de minute, la 190 de grade Celsius. 

Galerie foto