
kanald.ro
Stiri
Ciorba de peste este un preparat gustos si hranitor, pe placul multora.
Daca nu stii cum se pregateste ciorba de peste, Laura Adamache vine cu o sugestie de reteta foarte buna, care poate fi consumata fie calda, fie rece, de la frigider, in functie de preferinte.
Ciorba de peste este usor de pregatit, dar trebuie sa stii ca aceasta reteta este putin diferita de ciorbele de peste traditionale, pregatite la tara sau de mamele si bunicile noastre.
1 kg somon/crap/somn/stiuca
1 ceapa medie
1 ardei gras rosu mare
2 morcovi medii
2 dovlecei zucchini
4-5 rosii medii
leustean
patrunjel
3-4 linguri de otet
sare
2-3 l apa
Iata sugestia Laurei Adamache pentru prepararea ciorbei de peste: "Curatam pestele si il taiem in bucati potrivite.
Spalam si taiem in cubulete potrivite morcovii, ardeiul rosu, dovleceii si ceapa iar rosiile le taiem in 4 bucati.