kanald.ro
Stiri
Reţete de post: Banane la grătar
Reţete de post: Banane la grătar. Poate pentru unii sună un pic cam prea exotică, însă vă garantăm că este o reţetă delicioasă.

Bananele la grătar sunt uşor de pregătit şi reprezintă un desert de post foarte gustos. Fructul dulceag, aromat este delicios.
Reţete de post. Banane la grătar
Ingrediente
4 banane
2 linguri zahăr
2 linguriţe esenţă de rom
2 linguri coniac
4 linguri alune sau nuci măcinate
Bananele se pun pe grătarul încins şi se frig pe ambele părţi, până când coaja se face maronie. Decojiţi o fâşie groasă din pareta superioară a bananei. Pe pulpa decojită a fructului fierbinte presăraţi zahăr, esenţa de rom, coniacul şi nucile măcinate.
Bananele la grătar se servesc calde, cu linguriţa direct din coajă.