Revanșa unui tânăr antreprenor care a fost desființat de milionarii din emisiunea ”Imperiul Leilor”! De la ”ești doar o căpușă” la 10 milioane de euro pe an!

Cosmin Răileanu, un om de afaceri din Râmnicu Sărat, a fost refuzat categoric de jurații show-ului de la emisiunea ”Imperiul Leilor”, însă și-a luat revanșa dedicându-le un clip în care amintește de acel moment.

Imperiul leilor

Leii de acum 2 ani l-au respins pe afacerist

Autor: Radu Constantin

In articol:

În urmă cu 2 ani, Cosmin Răileanu a avut parte de o experiență nu tocmai plăcută la show-ul TV ”Imperiul Leilor”.

Jurașii i-au aruncat cuvinte grele precum ”căpușă”, a fost întrebat dacă a venit doar să-și facă reclamă sau dacă vrea să-și bată joc de afaceriștii aflați în roluri de ”lei”. Astăzi, Răileanu are peste 10.000 de clienți și o cifră de afaceri de 10 milioane de euro.

Le-a cerut ”leilor” 780.000 de euro pentru 10% din afacere

”Sunt aici pentru a atrage o investiție de 780.000 de euro pentru 10% din afacere”, spunea Cosmin Răileanu în urmă cu doi ani, când pășea încrezător în ”arela Leilor”. Tânărul deținea o afacere interesantă, prin care oferea clienților săi posibilitatea de a achiziționa online materiale de construcții la un preț mult mai mic, datorită faptului că nu existau costuri legate de depozitare. După ce primea comanda, el mergea direct la furnizor și prelua materialele pe care ulterior le trimitea acasă la client.

Acum 2 ani, firma lui Răileanu avea o cifră de afaceri de 4 milioane de euro și preconiza o creștere de 50% pe an.

Citeste si: Ce avere are Sebastian Dobrincu, noul jurat de la Imperiul Leilor

4 din cei 5 ”lei” l-au desființat pe tânărul afacerist. Cristian Onețiu, Monica Cadogan, Daniela Mariscu și Dragoș Petrescu s-au retras din start, considerând că este imposibil să-și recupereze suma investită pentru că profitul net al firmei era prea mic.

”Business-ul ăsta nu are cum să aibă viitor”

”Cred că suntem doar parte dintr-o glumă”, i-a transmis Dragoș Petrescu, în timp ce Cristian Onețiu i-a spus că ”dacă cei care depozitează dispar, tu nu mai ai business. Tu nu înțelegi că ești doar o căpușă peste ei?”.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Cosmin Răileanu

Cosmin Răileanu are acum o cifră de afaceri de 10 milioane de euro pe an

Singurul care a părut la început interesat a fost Mohammad Murad, care avea și cea mai puternică legătură cu zona imobiliară, însă și acesta a fost convins să renunțe de colegii săi. ”Business-ul pe care-l are, are viitor!”, a spus Murad. ”N-are cum să aibă viitor! Te opresc ca și când vreau să te salvez”, i-a răspuns Onețiu. ”Să mă treziți când s-a terminat, frate”, a mai completat acesta.

Citeste si: Imperiul Leilor 2022. Cine sunt ”Leii” din sezonul 3 al emisiunii

La doi ani de la această experiență, Cosmin Răileanu a realizat un filmuleț în care a intercalat momentele din emisiune cu răspunsul lui de acum. El spune că e mulțumit cu ce a realizat în ultimii doi ani și mizează că până în 2028 să atingă o cifră de afaceri de 100 de milioane de euro.

Ce replică le-a dat tânărul antreprenor leilor, la doi ani după ce a fost respins de aceștia

”După doi ani de pandemie, după o respingere totală la emisiunea de investiții pe care o știți foarte bine cu toții(...), am făcut analiza finală și vreau să împărtășesc cu voi, toți cei care ați fost alături de noi.(...)

Astăzi o să vă spun că de la cei 3,8 milioane de euro cât am avut acum 2 ani, când ne-am dus la emisiune, astăzi avem 10 milioane de euro cifră de afaceri. Iar lucrul cel mai important este că cei 10.000 de clienți din acest an au venit de la ceilalți clienți din anul trecut și de la prietenii lor.

Partea faină e că știm planul până la 100 de milioane de euro și 50.000 de clienți pe care îi vom avea în 2028”, a explicat Cosmin Răileanu, într-un clip postat pe contul de socializare al firmei pe care o deține.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies