Revoltător! Chirurgul care a refuzat să facă testul pentru coronavirus era, de fapt, infectat!

Medicul chirurg infectat cu coronavirus a pus în pericol sute de persoane. Abia acum s-a aflat că era infectat.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Un medic chirurg de la Spitalul Județean Argeș a refuzat să stea casă, deși avea simptome de infecție respiratorie. Abia marți, 14 aprilie, la mai bine de o săptămână după ce a început să aibă primele simptome, el a intrat în izolare. Între timp, însă, intrase deja în contact cu sute de persoane.

Medicul de la secţia de Chirurgie Vasculară a Spitalului Judeţean Argeş a refuzat să-și facă testarea Real-time PCR, deși colegii îl îndemnaseră să se treacă pe listă. Se baza pe rezultatul negativ al unui test rapid pentru COVID-19. Trei asistemte care lucrau cu medicul au fost izolare și testate, dar rezultatele nu au sosit încă.

Citeste si: Marea zgârcenie a lui Dan Negru se confirmă! Mesajul trimis obsesiv de vedetă, în fiecare an! ”E prea scump...”

Perfectul din Argeș vrea ca persoanele responsabile să fie trase la răspundere

Emanuel Soare, prefectul de Argeș, a confirmat cazul medicului cu coronavirus care a intat în contact cu multe persoane și spune că se vor lua măsuri în acest sens.

 „S-a mobilizat o echipă mare care lucrează la identificarea contactelor. Evident că vorbim de numere mari. Au început mai multe tipuri de investigaţii. Vom închide secţia respectivă şi vom face tot ceea ce se impune pentru a identifica şi a bloca focarul. (…) Toate persoanele iresponsabile vor răspunde în faţa legii. Culmea este că la acest spital au tot felul de echipamente de protecţie, aparate, proceduri, circuite... ”, a declarat Emanuel Soare, conform Adevărul.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate