Revoltător! Măcelarii fratelui sportivei Alina Pană de la Exatlon, în continuare liberi! Informații de ultimă oră despre sângeroasa confruntare din Chiajna

Doi bărbați au fost dați în urmărire generală după măcelul din Chiajna a cărui victimă a căzut fratele fostei concurente de la Exatlon, Alina Pană.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Călin, fratele Alinei Pană de la Exatlon, a căzut la mijloc într-un conflict între două familii rivale din Chiajna: Raiciu și Iordan.

Tânărul a fost bătut, împușcat și tăiat cu sabia însă ținta ar fi fost, de fapt, prietenul său cu care se afla în automobil. Acesta avusese un conflict cu o zi înainte cu cel care i-a devenit ulterior agresor.

Agresorul, rudă cu familia Alinei Pană

Mai mult, între Călin Pană și agresorul său ar exista chiar un grad de rudenie, ei fiind veri. Asta nu l-a împiedicat pe agresor să-l măcelărească pe fratele sportivei.

În acest moment, polițiștii au schimbat încadrarea și au pus sub urmărire două persoane cercetate pentru tentativă de omor, după ce acestea au dispărut de la domiciliu. Polițiștii au mai efectuat în cauză alte patru percheziții domiciliare însă nici în acest caz, suspecții nu au fost găsiți acasă. La câteva zile după incident, polițiștii au chemat la audieri o persoană care se pare că nu avea nici un amestec în dosar.

Acesta ar fi fost doar proprietarul mașinii care a fost folosită în ambuscadă. Bărbatul nu a fost însă recunoscut de victime și nu ar face parte din anturajul agresorilor.

Fratele Alinei Pană a fost externat

Fratele Alinei Pană a fost externat, după ce a fost operat. El a avut mâinile rupte, ar fi fost împușcat în zona capului și tăiat în mai multe locuri cu sabia.

Mai grav a fost prietenul lui, care a fost în comă. Și acesta și-a revenit și a fost stabilizat de medici.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Presupusul agresor este un personaj cunoscut și temut în Chiajna. Acesta a mai fost închis pentru omor, după ce a ucis un bărbat care l-ar fi amenințat pe tatăl său.

În penitenciar s-ar fi împrietenit cu mai mulți interlopi influenți, cum ar fi Nuțu Cămătaru, cu care ar avea o relație de prietenie.

Citeste si: Fratele sportivei Alina Pană de la Exatlon, executat în stil mafiot! Sportiva, în stare de șoc: ”L-au împușcat și l-au tăiat cu sabia” EXCLUSIV!

Citeste si: Alina Pană, excursie cu iubitul pe Transfăgărășan

Citeste si: Scrisoare deschisă pentru Mirela Vaida, după scandalul Emily-Vulpița-Viorel: ”Asta e lecția pe care o lași moștenire copiilor tăi?”

Mama Alinei Pană: ”Cei care au încercat să-mi omoare copilul sunt liberi”

Deși este căutat de poliție, agresorul îi trimite Alinei Pană mesaje de amenințare. Familia sportivei trăiește sub teroare în aceste zile.

”Ce poate fi în sufletul unei mame când își vede copilul agonizând? Vă spun eu, pentru că asta trăiesc în aceste zile: fiecare secundă adâncește rana din sufletul meu, rană care s-a deschis în momentul în care mi-am văzut copilul la limita dintre viață și moarte, rana care sângerează când văd ca cei care au încercat să-mi omoare copilul și aproape au reușit, sunt liberi”, a scris mama Alinei Pană pe Facebook.

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies