Stiri

Rezultate Evaluare Naţională 2018 Alba. Notele afişate pe Edu.ro

Mari emoţii pentru absolvenţii clasei a VIII-a din judeţul Alba. Edu.ro, site-ul Ministerul Educaţiei Naţionale, va afişa rezultate Evaluare Naţională 2018 Alba.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Rezultate Evaluare Naţională 2018 Alba
Rezultate Evaluare Naţională 2018 Alba

Rămâi pe WOWBiz pentru a afla în timp real când sunt publicate rezultate Evaluare Naţională 2018 Alba pe Edu.ro
 
Rezultate Evaluare Naţională 2018 Alba. La Evaluare Naţională 2018, pentru toate probele, s-au înscris peste 150.000 de candidaţi. Potrivit regulamentului, rezultate Evaluare Naţională 2018 Alba se afişează pe 19 iunie, până la ora 12:00. În aceeaşi zi, se depun şi contestaţiile, până la ora 19:00. Rezultate finale Evaluare Naţională 2018 vor fi aflate pe 23 iunie. Ministerul Educaţiei Naţionale a pus la dispoziţie şi o linit TELVERDE pentru sesizarea eventualelor nereguli din cadrul Evaluării Naţionale 2018. 
 

Rezultate Evaluare Naţională 2018 Alba. Cum se calculează media de admitere la liceu

 
Ce trebuie să ştie cei interesaţi de Rezultate Evaluare Naţională 2018 Alba despre media de admitere la liceu? Începând cu 2017, Ministerul Educaţiei Naţionale a decis ca media Evaluării Naţionale să aibă o pondere de 80% din media de admitere la liceu. Până atunci, ponderea era de 75%. 20% va fi reprezentantă de media rezultatelor obţinute în timpul şcolii.
 
S-a luat această decizie după ce s-a constatat că existau elevi care aveau medii mari în timpul şcolii, însă la Evaluarea Naţională aveau note proaste. 
 
De asemenea, cei interesaţi de rezultate Evaluare Naţională 2018 mai trebuie să ştie că notele finale, după contestaţii, vor putea fi modificate în plus sau în minus fără limită de punctaj. Până atunci, nota finală se modifică doar dacă diferenţa prmită în urma recalculării era de cel puţin 50 de sutimi.
 

Rezultate Evaluare Naţională 2018 Alba. Calendarul admiterii la liceu 

 
După ce vor fi definitivate rezultate Evaluare Naţională 2018 Alba, următoarea etapă pentru absolvenţii claselor a VIII-a va fi ridicarea foilor matricole de la şcolile unde au învăţat şi vor completa fişele cu opţiuni, în vederea repartizării computerizate la licee, care va avea loc în data de 12 iulie.
 
Absolvenţii de gimnaziu şi părinţii acestora vor completa opţiunile în fişele de înscriere, asistaţi de diriginţi între 29 iunie şi 3 iulie. În aceeaşi perioadă, absolvenţii de gimnaziu care doresc să participe la admitere în alt judeţ vor completa fişele de înscriere conform procedurii stabilite de Comisia Naţională de Admitere. 
 
Pe 5 iulie, centrele de admitere judeţene vor transmite Centrului Naţional de Admitere baza de date prin confirmare finalizării operaţiunilor specifice, în aplicaţia informatică specializată. 
 
După ce se vor face eventuale corecturi, pe 9 iulie se va face repartizarea computerizată. Între 10 şi 13 iulie se vor depune dosarele de înscriere la şcolile la care au fost repartizaţi candidaţii.
Scandal uriaş! Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai! Vor ieşi scântei la tribunal! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”icon photo

Stiri

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”

Tatăl lui Ionuţ, băiatului ucis de câini în 2013, află săptămâna viitoare dacă îşi va recupera banii de la avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Titlu secțiune