Stiri

Rezultate Evaluare Naţională 2018 Sălaj. Unde găseşti notele

Elevii care au terminat cele opt clase vor afla ce note au primit la examenele scrise pe care le-au dat săptămâna trecută. Edu.ro afişează rezultate Evaluare Naţională 2018 Sălaj.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Rezultate Evaluare Naţională 2018 Sălaj
Rezultate Evaluare Naţională 2018 Sălaj

Rămâi pe WOWBiz pentru a afla în timp real când sunt publicate rezultate Evaluare Naţională 2018 Sălaj pe Edu.ro
 
Rezultate Evaluare Naţională 2018 Sălaj. La Evaluare Naţională 2018, pentru toate probele, s-au înscris peste 150.000 de candidaţi. Potrivit regulamentului, rezultate Evaluare Naţională 2018 Sălaj se afişează pe 19 iunie, până la ora 12:00. În aceeaşi zi, se depun şi contestaţiile, până la ora 19:00. Rezultate finale Evaluare Naţională 2018 vor fi aflate pe 23 iunie. Ministerul Educaţiei Naţionale a pus la dispoziţie şi o linit TELVERDE pentru sesizarea eventualelor nereguli din cadrul Evaluării Naţionale 2018. 
 

Rezultate Evaluare Naţională 2018 Sălaj. Cum se calculează media de admitere la liceu

 
Ce trebuie să ştie cei interesaţi de Rezultate Evaluare Naţională 2018 Sălaj despre media de admitere la liceu? Începând cu 2017, Ministerul Educaţiei Naţionale a decis ca media Evaluării Naţionale să aibă o pondere de 80% din media de admitere la liceu. Până atunci, ponderea era de 75%. 20% va fi reprezentantă de media rezultatelor obţinute în timpul şcolii.
 
S-a luat această decizie după ce s-a constatat că existau elevi care aveau medii mari în timpul şcolii, însă la Evaluarea Naţională aveau note proaste. 
 
De asemenea, cei interesaţi de rezultate Evaluare Naţională 2018 mai trebuie să ştie că notele finale, după contestaţii, vor putea fi modificate în plus sau în minus fără limită de punctaj. Până atunci, nota finală se modifică doar dacă diferenţa prmită în urma recalculării era de cel puţin 50 de sutimi.
 

Rezultate Evaluare Naţională 2018 Sălaj. Calendarul admiterii la liceu 

 
După ce vor fi definitivate rezultate Evaluare Naţională 2018 Sălaj, următoarea etapă pentru absolvenţii claselor a VIII-a va fi ridicarea foilor matricole de la şcolile unde au învăţat şi vor completa fişele cu opţiuni, în vederea repartizării computerizate la licee, care va avea loc în data de 12 iulie.
 
Absolvenţii de gimnaziu şi părinţii acestora vor completa opţiunile în fişele de înscriere, asistaţi de diriginţi între 29 iunie şi 3 iulie. În aceeaşi perioadă, absolvenţii de gimnaziu care doresc să participe la admitere în alt judeţ vor completa fişele de înscriere conform procedurii stabilite de Comisia Naţională de Admitere. 
 
Pe 5 iulie, centrele de admitere judeţene vor transmite Centrului Naţional de Admitere baza de date prin confirmare finalizării operaţiunilor specifice, în aplicaţia informatică specializată. 
 
După ce se vor face eventuale corecturi, pe 9 iulie se va face repartizarea computerizată. Între 10 şi 13 iulie se vor depune dosarele de înscriere la şcolile la care au fost repartizaţi candidaţii.
Am dus-o pe Ana Otvoş de la EXATLON la shopping, în Republica Dominicană!  Cum a trăit primele clipe de libertate şi cum s-a pregătit de venirea în România! EXCLUSIV WOWbiz.roicon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIVicon photo

Vedete

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIV

Oana Roman, cadou fabulos de Moş Nicolae. uite ce a primit îndrăgita vedetă.

Titlu secțiune