Ricardo de la Puterea Dragostei, acuzații fără precedent! Ce a spus despre Raluca după ce s-au despărțit: „Să profiți de oameni care s-au ars pe tot corpul, să le iei banii...”

Ricardo de la Puterea Dragostei a făcut acuzații dure. Ce a spus despre Raluca după ce s-au despărțit.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Despărțirea dintre Raluca și Ricardo de la Puterea Dragostei a venit ca un șoc pentru toți susținătorii lor. Deși, în timp ce erau concurenți la show-ul de la Kanal D, ei s-au certat de multe ori și au fost la un pas de a se despărți, au părăsit emisiunea promițând că avea să rămână împreună. Lucrurile nu au mers atât de bine pe cât se așteptatu ei și, în timpul vacanței petrecute în Grecia, ei și-au dat seama că nu se potriveau. 

Imediat după ce Raluca a recunoscut că nu mai formează un cuplu cu Ricardo, ea a anunțat că s-a împăcat cu fostul ei iubit. Enervat la culme, Ricardo a ieșit la atac și a făcut acuzații grave la adresa iubitei. 

„Să începem cu membrii ei de la videochat, cu oamenii la care cerșește bani pe internet, doctorii ei, la fetele care îi dau bani. O să discutăm totul pe larg. O să vă spun cine e! Să profiți de oameni care s-au ars pe tot corpul și au primit asigurare și au primit bani, ca tu să le iei banii, să profiți de ei, nu e frumos”, a spus Ricardo de la Puterea Dragostei, acuzând-o pe Raluca de faptul că se folosește de faima pe care a dobândit-o în urma participării la emisiune. 

Citeste si: Bomba despre pensii şi pensionari. Atenţie! Acuzații de abuzuri la Guvern - evz.ro

Citeste si: Incredibila legătură dintre Simina de la Puterea dragostei și Sorin Grindeanu! Cele două vedete locuiesc în același sat

Citeste si: Reacția Ralucăi de la Puterea Dragostei, după ce Ricardo a înjurat-o: ”Nu ai cu ce să arunci în mine”

Ricardo de la Puterea Dragostei regretă ce a spus despre Raluca

Ricardo de la Puterea Dragostei pare să fi ajuns la sentimente mai bune. După ce a văzut pe internet un filmuleț cu momentele frumoase pe care le-a avut cu Raluca, și-a dat seama că nu vrea să-i facă rău. El și-a recunoscut greșeala și și-a cerut scuze pentru felul în care a vorbit despre ea. Mai mult, nu va mai face dezvăluirile despre care vorbea în urmă cu puțin timp. 

„Am văzut acum un videoclip cu mine și cu Raluca, pe Instagram, în care un susținător a scos toate fazele frumoase dintre noi doi. Prin intermediul acesta am realizat că am făcut o greșeală să scot la iveală unele lucruri care s-au întâmplat între noi doi și nu-mi face mie fală. Îmi pare rău, îmi cer scuze ei și tuturor femeilor, pentru că nu este frumos ca un bărbat după ce termină o relație cu o femeie sau se desparte să facvă așa ceva. Nu îmi stă în caracter, nu-mi face fală și chiar îmi pare rău. Au fost clipe frumoase între noi doi, clipe în care ne-am bucurat unul de altul și am avut o relație frumoasă. A fost ceva frumos, dar s-a încheiat și chiar îmi pare rău.

Vreau să termin aici acest război, aceste discuții, aceste certuri. Vreau să fim aceiași oameni ca și până acum și îmi doresc să ne respectăm unul pe celălalt și să rămână totul bine între noi doi pentru că este păcat.”, a spus Ricardo pe pagina lui de Instagram.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Incredibila legătură dintre Simina de la Puterea dragostei și Sorin Grindeanu! Cele două vedete locuiesc în același sat

La câteva zile după ce s-a despărțit de Raluca, Ricardo de la Puterea Dragostei aruncă bomba! „Am realizat că am făcut o greșeală”

Fotbalistul Alexandru Boc a cumpărat vaporul lui Nicolae Ceauşescu: „Plutea pe apă şi-mi scotea bani din buzunar!”

Cum a ajuns Nicu Alifantis din nou caporal! ”Permiteți să raportez, după 45 de ani..”FOTO

Puterea dragostei 26 septembrie. Dezvăluiri cutremurătoare. Modul tragic în care Alexandra și Andrada și-au pierdut tatăl. George a avut parte de o surpriză uriașă 

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies