Vedete

Ricardo de la Puterea Dragostei, adevărul despre leșinul Ralucăi! Tânărul a fost acuzat de fani că o place pe Roxana

Acuzat că este vinovat de leșinul Ralucăi, Ricardo a spus adevărul despre ce s-a întâmplat în emisiune.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Fanii l-au acuzat pe Ricardo de răul Ralucăi. ”I s-a făcut rău pentru că Andreea Mantea a spus că lui Ricardo îi place de Roxana”, au fost mesajele transmise de fani pe paginile de socializare. Așa că Ricardo, văzându-se pus la colț, a luat foc. El a precizat că Raluca a fost extrem de tensionată din cauza voturilor și nicidecum din cauza lui. 

Citeste si: Cuplu șoc la Puterea Dragostei! Bianca și-a găsit în sfârșit alesul? Imaginea care i-a dat de gol pe cei doi îndrăgostiți

Citeste si: Bombă la Puterea Dragostei ! Lui Hamude îi place de... Andreea Mantea! Ce spune concurentul despre posibilitatea formării unui cuplu cu celebra prezentatoare tv

”Raluca a avut un atac de panică înainte de anunțarea câștigătorului, a avut mari emoții, și de aceea a leșinat. Nicidecum din cauza mea. Eu am fost acolo, am luat-o de pe scaun și am dus-o pe canapea. Eu am ajutat-o! Nu-mi place de Roxana. Nu mă mai întrebați de ea”, a spus nervos Ricardo.

Ce s-a întâmplat cu Raluca în timpul filmărilor de la Puterea Dragostei

Raluca a făcut un atac de panică în timpul filmărilor de la Puterea Dragostei (Vezi imaginile tensionate AICI). Concurenta a început deodată să se simtă rău și abia a reușit să ajungă la canapea. A fost nevoie de intervenția celorlalți, care au susținut-o pe tânără și au ajutat-o să se așeze. Din fericire, Raluca și-a revenit în scurt timp. „Sunt bine acum. Am simțit că nu mai văd nimic”, a spus Raluca după aceea.

Citeste si: Burak Deniz a patit-o! Ce a patit Baris, personajul principal masculin, din serialul fenomen „Povestea noastra”

Raluca a ieșit în gala de sâmbăta trecută ”liderul casei”, adică a fost concurentul cu cele mai multe voturi din partea telespectatorilor. Îniante de anunțarea câștigătorului, în culisele emisiunii, Raluca a mărturisit că și Bianca și Adrian ar fi dat de înțeles că ”voturile Ralucăi sunt false”. 

Galerie foto