Ricardo de la Puterea Dragostei, mesaj de iubire trimis din SUA ”Vreau să știi că sunt cu inima alături de tine”

Ricardo, fostul concurent de la Puterea Dragostei care s-a iubit cu Raluca, se află în SUA, de unde a transmis un mesaj de iubire.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Ricardo a rămas în relații bune cu unii concurenți de la Puterea Dragostei, nu însă și cu Raluca, cea care i-a fost iubită luni bune în show.

Citeste si: Dezvăluiri surpriză la Puterea dragostei! Plușica "s-a combinat" cu Alex Bobicioiu! Avem toate detaliile EXCLUSIV

La scurt timp după ce au ieșit din casa de la Puterea Dragostei, cei doi s-au despărțit, iar ajuns în SUA, unde muncește acum, Ricardo a făcut mai multe declarații care au deranjat-o pe fosta lui iubită, care a început și procedurile pentru a-l da în judecată.

Ricardo de la Puterea Dragostei s-a despărțit de iubită

Între timp, Ricardo a avut o scurtă relație la distanță cu o tânără din România, dar s-a despărțit și de aceasta.

fara descriere

Acum însă, Ricardo, a postat pe una din paginile lui de socializare mai multe poze cu mama sa, a cărei zi de naștere este astăzi, alături de un mesaj emoționant de dragoste.

Citeste si: Nelson Mondialul are contul de socializare blocat după ce s-a certat cu fanii show-ului ”Puterea Dragostei”. ”A dat report că îl agresez cu clipurile mele”

Citeste si: Thalida de la Puterea Dragostei, amănunte incedibile despre operația la nas suferită în Turcia! ”Aștept să îmi scoată tijele de silicon din nări”

fara descriere

 ”Astăzi este ziua mamei mele!! Cea mai frumoasă, înțelegătoare și liniștită femeie din lume. Persoana care nu mă ceartă niciodată, chiar dacă știe că mereu este vina mea. Acum sunt la 11.000 de km distanță, dar vreau să știi că sunt cu inima alături de tine și chiar îmi doresc să fiu acasă și să îmi pui miile de întrebări tâmpite (unde ai fost? cu cine? blablabla). Știi că nu sunt bun la vorbe siropoase, așa că vreau să-ți urez să te distrezi maxim (poți să urmezi exemplu meu), toată sănătatea din lume și cel mai mare TE IUBESC, MAMA!”, este mesajul lui Ricardo pentru mama sa, care se află în țară.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate