Ricardo de la Puterea Dragostei, prima reacție după ce Raluca a spus că fostul e iubirea vieții ei! „Nu îmi mai dați sute de mesaje că a făcut aia...”

Ricardo de la Puterea Dragostei a avut o reacție vehementă pe pagina lui de Instagram. Este prima reacție după ce Raluca a spus că fostul e iubirea vieții lui.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Ricardo și Raluca de la Puterea Dragostei au format unul dintre cele mai iubite cupluri din show-ul de la Kanal D. Din păcate, relația lor nu a rezistat după ce ei au părăsit competiția și s-au despărțit după ce s-au întors din vacanța petrecută în Grecia. Tânăra s-a împăcat cu fostul ei iubit și este extrem de fericită și chiar a declarat că bărbatul este iubirea vieții ei.

Citeste si: Raluca de la Puterea Dragostei a spus totul despre relația ei! Ce s-a întâmplat între ei în timp ce ea era cu Ricardo: „Este iubirea vieții mele”

Citeste si: Roxana și Iancu, mire și mireasă! Prima imagine de la nunta celor doi concurenți de la Puterea Dragoste

fara descriere

Ricardo de la Puterea Dragostei a izbucnit!

Ricardo a plecat în Statele Unite ale Americii pentru a-și urma visul și, după ce și-a cerut scuze pentru fapul că a jignit-o pe Raluca după despărțire, a refuzat să mai vorbească pe Instagram despre ea. Mai mult, el nu mai vrea să mai vorbească nici despre ceilalți concurenți din casa Puterea Dragostei și a avut o reacție vehementă după ce a fost asaltat cu mesaje de către telespectatori.

fara descriere

„M-am trezit ca un cetățțean obișnuit ca să primesc o droaie de mesaje pe Instagram despre emisiune. Măi, oameni buni, eu am părăsit emisiunea acum o lună. Nu mă mai întrebați de ce s-a întâmplat, cum s-a întâmplat, cine și ce a făcut, pentru că eu habar nu am. Nu îmi mai aduc aminte, nu îmi mai dați sute de mesaje că a făcut aia, că de ce a făcut aia, că... Pur și simplu nu mai știu. Uitați-vă la emisiune și întrebați-i pe ăia care participă acolo, nu mă întrebați pe mine, că eu habar nu am. Nu am cu ce să vă ajut, serios! Haideți, să aveți o zi frumoasă”, a spus Ricardo pe pagina lui de Instagram.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate