Ricardo de la Puterea Dragostei spune că e fotbalist! Ce s-a ales de cariera lui de portar, după ce a jucat la Poli Timişoara

Ricardo este cel mai nou concurent intrat în casa băieţilor de la Puterea Dragostei, dar pare că este preferatul Rafaelei.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Când a intrat în casa de la Puterea Dragostei, Ricardo a spus că are 21 de ani şi că este fotbalist. Nu a dat însă amănunte despre cariera sa de sportiv.

Ei bine, la ora actuală, Ricardo nu are contract cu nicio echipă de fotbal. Sportivul, care a fost legitimat ca portar la Poli Timişoara, pe când avea doar 19 ani, a fost ”pus pe liber” în urmă cu un an, după ce jucase în campionat pentru ei ca portar de rezervă.

Apoi, la începutul acestui an, Ricardo a fost preluat de cei de la Foresta Suceava, o echipă de liga a treia. Însă, în prezent nici acolo nu mai joacă.

Aşa se face că portarul a putut să facă o pauză de la cariera de sportiv pentru a încerca să-şi găsească marea iubire în show-ul Puterea Dragostei. El a spus că o place pe Rafaela, iar tânăra la rândul ei a mărturisit că este intersată de noul băiat din casă şi chiar s-a arătat deranjată de faptul că acesta nu a chemat-o pe ea în ”camera roşie”. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: