Rita Mureşan a împlinit astăzi 46 de ani! "Sunt liniştită cu mine şi îmi doresc să mă reechilibrez şi să arăt ca un topmodel cât mai curând"

Rita Mureşan a împlinit astăzi 46 de ani! Creatoarea de modă a fost sărbătorită în direct la Teo Show.

Autor: R.L.

Rita Mureşan a împlinit 46 de ani, iar Teo şi Bursucu au sărbătorit-o în direct. Designerul a primit mesaje video de la fiicele ei plecate la studii în America şi Anglia. Rita nu s-a putut abţine şi a început să plângă când le-a văzut pe Rebecca şi Gloria.

"La 12 noaptea m-a sunat Rebecca. Apoi, am aşteptat, s-a făcut 1, s-a făcut 2, m-a sunat Gloria.

'M-ai sunat la 2 noaptea!' Îţi dai seama cât de repede s-a acomodat ea acolo, acum nu mai face diferenţa. M-a sunat pe fusul ei orar", a explicat Rita la Teo Show.

Rita Mureşan este împăcată cu ea. Nu se mai machiază pentru că nu suportă să se demachieze şi, în plus, se place naturală. "Prima dată am băut la 36 de ani, înainte doar ciocneam câte un păhărel de şampanie. La 30 de ani am plâns câteva săptămâni. Doamne! Am plâns două săptămâni! Anxietatea aia la 29 spre 30... Am zis că gata, am îmbătrânit! Sunt liniştită cu mine şi îmi doresc să mă reechilibrez şi să arăt ca un topmodel cât mai curând. Cred că sunt un om bun", a mai spus Rita la Teo Show.

De ziua ei, Rita Mureşan pleacă din ţară.

"Plec la un SPA. Ultima mare petrecere am dat-o când a murit mama. De atunci îmi fac ziua de naştere la Milano, acolo am mulţi prieteni, mă simt ca acasă. Am decis să îmi fac un cadou acolo. Ceva nu foarte mare. Anul acesta am decis să fac ceva ce am făcut la 40 de ani. Poate trebuia să fac la 45.

Să îmi ofer mie o experienţă. Eu cu mine, cu nimeni altcineva", a explicat sărbătorita Rita Mureşan.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Doliu în fotbalul românesc! A murit primul antrenor al Stelei Bucureşti

Scandal la nivel înalt! O vedetă de la noi o demolează pe Andreea Raicu, de nerecunoscut pe coperta unei reviste: ”Se doreşte a fi Andreea Raicu!”

Scandal la ”Puterea Dragostei”! Bianca şi Rafaela îşi adresează replici dure: ”Mi-ai zis că sunt bolnavă mintal”

Atenție! Ce se întâmplă cu zodiile de foc! Gemenii vor avea parte de schimbări la locul de muncă

Zelenski a dat ORDINUL FINAL. Este cutremur total la Moscova. S-a dat totul peste cap

Româncele vor ieși mai repede la pensie! Ce categorie este vizată și de când se aplică regula

Când se vor majora pensiile. Acum a venit anunțul oficial de la vârful Guvernului

Doliu în fotbalul românesc! Fost câștigător al Cupei României! A evoluat în aceeași etapă pentru două echipe din Liga 1!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies