Vedete

Românca aceasta celebră este protagonista unui nou reality show! Vezi despre cine este vorba şi unde a filmat diva!

Ioana Lee, protagonista unui reality show. Vezi despre ce este vorba.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

După o pauză de 15 ani, Ioana Lee, compatrioata noastră care a fost căsătorită cu un prinţ japonez, s-a întors în această toamnă pe micile ecrane cu un proiect curajos: "Ioana Lee Show", la Nova TV, un reality show filmat în Statele Unite ale Americii, dar şi în alte colţuri ale lumii unde cunoscuta scriitoare este purtată de activităţile sale artistice, culturale şi antreprenoriale.

Cu mult înainte de a scrie bestseller-urile "Ai Suru" sau "Coşmarul american", pe Ioana Lee ne-o
amintim din anul 2001 când era realizatorul şi prezentatorul emisiunii “Club Internaţional. 

Ioana Lee, protagonista unui reality show. Blonda a fost căsătorită cu un prinţ japonez.

De atunci şi până acum multe s-au schimbat în povestea de viaţă a Ioanei Lee, scriitoarea trăind experienţele de-a dreptul incredibile pe care le-a relatat pe larg în cele patru cărţi ale sale.

Pe lângă noul ei proiect tv şi cărţile scrise, Ioana Lee se mândreşte astăzi, la 45 de ani, cu o siluetă perfectă, cu o căsnicie împlinită, şi cu un succes frumos pe plan profesional, atât în România, cât şi în America.

La Gala Performanţei şi Excelenţei, Ioana Lee a purtat o rochie superbă, atrăgând privirile şi admiraţia tuturor celor prezenţi la eveniment, iar în discursul său a ţinut să îşi arate aprecierea pentru familia, cititorii şi fanii săi. Şi bineînţeles, Ioana a filmat pentru emisiunea sa, inclusiv cu organizatoarea galei, Adela Diaconu. 

Galerie foto  Urmatorul articol