România s-a prăbușit la pariuri pentru Eurovision după eliminarea Laurei Bretan!

România ”s-a prăbușit” la pariurile pentru câștigarea trofeului Eurovision după ce preselecția națională a fost câștigatp de Ester Peony.

Autor: Radu Constantin

In articol:

România a ajuns pe locul 12 într-un clasament alcătuit pe baza cotelor la pariuri pentru câștigarea trofeului Eurovision, fiind creditată cu 3% șanse la Tel Aviv. Căderea s-a produs treptat: dacă săptămâna trecută când mare favorită părea să fie Laura Bretan, țara noastră era pe locul 3, luni a ajuns pe 5 iar ieri a coborât pe 12.

Cu un leu pariat pe România se poate câștiga între 12 și 130 euro, în funcție de casa de pariuri la care se joacă.

Rusia, pe primul loc deși nu are piesă

Cele mai mari șanse, conform caselor de pariuri din Europa, le are Rusia, care va fi reprezentată anul acesta de interpretul Sergey Lazarev. Culmea, rușii nu au stabilit încă piesa cu care acesta va veni la Tel Aviv, ei aplicând un alt regulament pentru preselecția națională (întâi se stabilește interpretul, apoi concursul propriuzis se dă între compozitori). Rusia este creditată cu 15% șanse la câștigarea Eurovision 2019, urmată de Suedia cu 9% (nici în Suedia nu a avut loc preselcția națională). Șanse mai mari decât România mai au: Italia, Olanda, Belgia, Franța, Cipru, Portugalia, Norvegia, Armenia și chiar Australia.

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Citeste si: Maurice, decizie radicală la ”Bravo, ai stil!”: “Dacă o concurentă are carismă, ia steaua, dacă nu o are… acasă!”

Citeste si: Scandalul uriaș care cutremură Eurovision! Omul lui Smiley, acuzat că a trădat-o pe Laura Bretan! EXCLUSIV

Citeste si: Laura Bretan, SINGURELE declarații despre scandalul antigay de la Eurovision! Ce s-a întâmplat în culisele finalei de duminică?

Republica Moldova este pe locul 37 din 42 de țări participante, cu șanse de 1% la câștigarea trofeului Eurovision 2019. Ultimele locuri, cu șanse mai mici de 1% sunt ocupate de Muntenegru șu San Marino.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Ester Peony, reprezentanta României la concursul Eurovision 2019! Care este numele ei adevărat

Ce face și cum arată ACUM Leonard Miron, la 50 de ani! A dat petrecere mare de ziua lui!

Laura Bretan, sabotată de convingerile ei! A pierdut Eurovision pentru că e împotriva gay-lor?

Selly, pus la punct de către Lucian Mîndruță: „Ipocrizia unui băiat care mai ieri dădea lecții sistemului de învățământ românesc”

Va lovi populația lumii până în 2050. 700 de milioane de oameni vor fi afectați

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Blestemul Faraonilor se pregătește să facă noi victime! O descoperire epocală

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies