Românii pot paria pe ”Urzeala tronurilor!” Ultimul sezon al celebrei serii tv te poate îmbogăți dacă anticipezi corect întâmplările FOTO

Fanii Game of Thrones , sezonul 8 și ultimul al seriei, pot paria în România pe favoriții lor.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Fanii Game of Thrones, Sezonul 8 și ultimul al seriei, care va debuta astă seară, 15 aprilie 2019, pe HBO, au un motiv în plus de bucurie, pentru că două case de pariuri care activează și în România au introdus în oferta lor cote pentru toate gusturile și mai toate personajele, legate de Game of Thrones.

Citeste si: Jon Snow de Romania, un adevarat campion la “Exatlon”!

Citeste si: Legendarul personaj Hodor din "Game of Thrones" a venit in platou la WOWbiz! Actorul Kristian Nairn a vorbit despre momentele mai putin stiute de pe platourile de filmare

Seria finală cuprinde doar 6 episoade, printre cele mai accesate secțiuni la pariuri fiind ”potențialul ocupant al Tronului de Fier al Westerosului la sfârșitul serialului”, așa cum notează site-ul pariurix.com.

Game of Thrones: fanii pot paria pe ”cine moare”, ”cine moare primul” 

Pe lângă deținătorul final al Tronului de Fier, fanii pot paria pe ”cine moare”, ”cine moare primul”, ”numărul dragonilor vii la sfârșitul sezonului” sau ”cine o va omorî pe Cersei?”. 

Este interesant modul în care patronii caselor de pariul din România încearcă să beneficieze de pe urma celebrului serial care a captat interesul a sute de milioane de fani in intreaga lume. Popularitatea seriilor și a personajelor a creat o isterie la nivel mondial, iar actorii care îi interpretează pe eroii din "Urzeala Tronurilor" se bucură azi de o notorietate uriașă, dincolo de câștigurile uriașe pe care le încasează pentru a juca în mult-apreciatele scene!

Sezonul 8 este cel final și, potrivit producătorilor, va cuprinde şase episoade care vor pune punct numeroaselor povestiri care au început odată cu primul sezon în 2011, lansat tot în aprilie.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate