Românii vor scoate mai mulți bani din buzunar după ridicarea stării de urgență. Despre ce servicii este vorba?

Vizitele la medicul stomatolog ar putea să fie mai scumpe odată cu ridicarea restricțiilor impuse de autorități în contextul pandemiei de coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Românii vor scoate mai mulți bani din buzunar pentru aceste servicii după ridicarea stării de urgență. Despre ce este vorba?
bani

Vizitele la stomatolog, mai scumpe după pandemie

Cabinetele stomatologice ar putea fi printre primele unități care se vor deschide imediat ce vor fi luate primele măsuri de relaxare. Cu toate astea, veștile ar putea să nu fie tocmai pe placul românilor, căci există posibilitatea ca noile reguli să ducă la o creștere de 700 RON pentru o ședință, fără a fi luată în calcul manopera.


In articol:

Autoritățile din România impun condiții stricte pentru siguranța pacienților, iar stomatologii susțin că le este imposibil să le respecte pe toate, iar asta pentru unele dintre acestea sunt incompatibile cu aparatura din cabinetele stomatologice. 

„Nu știu care sunt cerințele autorităților, nu sunt accesibile ușor. Activitatea stomatologică se desfășoară în mod diferit, avem activitate de clinică cu rulaj mare de pacienți, cu personal mult și avem și activitatea de cabinet, cel mai des accesată, este vorba de cabinetele mici care sunt răspândite peste tot. Nu putem cere același lucru pentru  ambele locații de desfășurare a activității stomatologice. 

Citeste si: Corina Bud șochează. A pozat complet goală și a urcat fotografia pe Internet. Bărbații au înnebunit

Citeste si: Acrobatul mascat de la Românii au talent, mutilat de pasiunea sa! Cercul de 25 de kilograme l-a lăsat fără degete: "Număr impecabil"

Recomandările pe care noi le-am urmărit se referă la activitatea din clinică, care vede mulți pacienți cu urgențe. Cabinetele mici nu vor fi așa. Pacienții care înainte mergeau la cel mai apropiat cabinet, acum nu mai au acest cabinet. Nouă nu ne este clar dacă putem sau nu lucra. 

Românii vor scoate mai mulți bani din buzunar pentru aceste servicii după ridicarea stării de urgență. Despre ce este vorba?
dentist

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Vrem să dicutăm clar despre ce este vorba, dacă ni se cere un cort de triaj în față de exemplu, nu se va putea. Prețurile la măști acum sunt enorme, ceea ce implicit va duce la creșterea prețurilor tratamentelor stomatologice, indiferent dacă este vorba de o urgență sau o manoperă obișnuită. 

Citeste si: Ministrul Muncii, anunț important pentru români. Cu ce va fi înlocuit șomajul tehnic?

Citeste si: Veste bună din China. Un vaccin pentru COVID-19 ar putea fi gata de utilizare peste doar câteva luni

Dacă va trebui să avem aceste echipamene de protecție permanent și să trebuiască să investim și în aparatura de decontaminare a aerului, costurile pentru tratamente vor fi mari. 

Prețurile ar putea crește de la 300 lei la 1000 lei pentru fiecare prezentare în cabinet a pacientului, fără prețul manoperei. Este foarte mult”, a declarat medicul stoatolog Luciana Popa, la Antena 3.

 

 

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

”Bombardierul” Cătălin Geolgău, victima unei conspirații a ocultei mondiale? Declarații halucinante ale interlopului care a inventat șmecheria

Florin Salam, show total în casa lui Dan Bursuc! ”Am o datorie pentru fratele meu...”

Cât de trist! Ce se va întâmpla la un an de la moartea lui Răzvan Ciobanu

Vladimir Drăghia și familia lui se mută în casă nouă în plină pandemie de coronavirus! Vezi cât costă apartamentul de lux cu vedere la lac!

Cazul primarului mort din Deveselu! Cum s-au ”evaporat” mai multe case din declarația de avere a lui Ion Aliman? EXCLUSIV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies