Romaniţa Iovan arată fabulos la vârsta de 54 de ani. Rochia pe care a purtat-o la o petrecere a impresionat-o până şi pe Iulia Albu! "Stilul nu este pentru toţi" FOTO!

Romaniţa Iovan arată fabulos la vârsta de 54 de ani. Uite ce rochie a purtat la un eveniment.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Creatoarea de modă Romaniţa Iovan a găsit sigur elixirul tinereţii fără bătrâneţe. Timpul nu şi-a pus amprenta asupra frumuseţii protagonistei noastre, la 54 de ani vedeta fiind o doamnă care atrage doar priviri admirative oriunde merge.

fara descriere

Este sigură pe ea şi are un aer nobil, atitudine pe care nu o găseşti la niciun magazin. Până şi inexorabila Iulia Albu are doar cuvinte de laudă la adresa Romaniţei, apariţia acesteia într-o rochie roşie, la o petrecere, făcând-o pe Domniţa de Alba să rostească termenul "fabulos".

Romaniţa Iovan arată fabulos la vârsta de 54 de ani. "Atât de aproape de un trofeu WOW

"Romaniţa Iovan arată fabulos pentru orice vârstă şi orice context.

Ador poşeta, alegerea crucifixului, însă nu chiar atât de mult brăţara neagră care este totuşi posibil să se fi dat tuturor participanţilor la eveniment. Stilul nu este pentru toţi decât la preţul corect. Excepţie fac, fireşte, cei sau cele născuţi/născute cu stil.

Nu se vede încălţămintea pe care o poartă Romaniţa însă nu cred că ar fi făcut o gafă atât de mare încât să poarte pantofi sau sandale negre la această rochie. Atât de aproape de un trofeu WOW, Romaniţa trebuie să se mulţumească cu un 8,1 din cauza ceasului purtat pe mâna stângă", a scris Iulia Albu pe blogul ei iuliaalbu.com

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate