Stiri

Romaniţa Iovan, mesaj emoţionant la patru ani de la moartea soţului ei: ”Dincolo de suferinţă şi tristeţe...”

Sfârşitul săptămânii a fost unul deosebit pentru Romaniţa Iovan, care a comemorat moartea soţului ei, Adrian Iovan. Ea şi fiul ei au urcat pe munte, iar la întoarcerea acasă a făcut public un mesaj emoţionant.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Romaniţa Iovan, mesaj emoţionant la patru ani de la moartea soţului ei: ”Dincolo de suferinţă şi tristeţe...”icon photo
Au trecut patru ani de când pilotul Adrian Iovan a murit în tragedia aviatică din Apuseni, alături de Aura Ion, iar Romaniţa a respectat tradiţia şi a urcat pe munte, în memoria celui care a fost soţul ei.
 
”Am ajuns acasă. Dincolo de suferinţa şi tristeţe, de neputinţă şi resentimente, rămâne omenia şi dăruirea moţilor, acestor suflete minunate care ne înconjoară cu dragostea şi căldura lor, de fiecare dată. Mulţumim horenilor şi soarelui care apare de câte ori urcăm muntele.”, a fost mesajul transmis de Romaniţa la scurt timp după ce a revenit acasă. 
Pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion şi-au pierdut viaţa în accidentul aviatic produs în 20 ianuarie 2014, în munţii Apuseni, într-o zonă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa dintre judeţele Cluj şi Alba.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune