Românul desfigurat cu acid de fosta logodnică s-a căsătorit! Cum a arătat la nuntă

Daniel Rotariu, românul desfigurat cu acid, în somn, de către fosta logodnică s-a căsătorit.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Daniel și Anna, femeia care l-a îngrijit după ce a fost desfigurat, au împreună un băiețel, David, în vârstă de 10 luni.

Cununia lui Daniel Rotariu cu Anna a avut loc la Timişoara, oraşul natal al tânărului de 33 de ani.

"A fost o zi excelentă. Tot stresul a dispărut atunci când mă pregăteam să mă duc la biserică", a povestit Daniel Rotariu despre ziua nunții. "După atac, nu am crezut că se va întâmpla, este minunat. Au fost multe rude și prieteni care nu m-au văzut de la momentul atacului și a fost cu adevărat emoționant. Cred că unii au fost șocați de cum arăt. Unele dintre rude au început să plângă. Dar m-am simțit nemaipomenit pentru că m-am căsătorit cu femeia pe care o iubesc, după tot ce am trăit. Sper ca povestea mea să ofere speranță altor oameni", a declarat Daniel Rotariu pentru The Sun. 

fara descriere

Sursa foto: Observator și The Sun

"A fost cea mai fericită zi din viața mea. Cel mai frumos moment a fost atunci când am fost declarați soț și soție. A fost cu adevărat special. Am fost foarte emoționată atunci când am mers spre altar, însă mi-aș fi dorit doar ca Daniel să mă vadă", a spus Anna. 

A fost atacat în iulie 2016

Daniel a fost atacat în somn în iulie 2016 de către logodnica lui de atunci, Katie Leong. Daniel era hotărât să pună capăt relaţiei şi să se mute atunci când Katie Leong l-a atacat în somn.

Daniel credea că britanica din Leicester avea 36 de ani, însă în realitate avea 51 de ani. După atac el a fost îngrijit de Anna, o tânără asistentă care iată că acum i-a devenit soție.

"Daniel este o persoană extraordinară. Este atât de inteligent şi de amuzant. M-am îndrăgostit repede de el. Cicatricile nu înseamnă nimic pentru mine, fiindcă el este un om minunat", declara Anna, după ce s-a aflat despre povestea lor de dragoste.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate