Romică Ţociu, declaraţie plină de emoţie! Abia aşteaptă să devină bunic: „Încă îmi caut vorbele”

Romică Ţociu este în al nouălea cer de când a aflat că va deveni bunic.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

Romică Ţociu abia îşi găseşte cuvinele când vorbeşte despre faptul că va deveni bunic în curând. Fiul lui în vârstă de 24 de ani şi iubita lui vor deveni părinţi în 2019. Deşi nu se aştepta să primească vestea atât de curând, actorul este fericit că în familia lor va mai apîrea un membru şi, după cum spune chiar el, este mulţumit de relaţia frumoasă pe care o au cei doi viitori părinţi. 

„Vrei să îţi spun sincer? Încă nu sunt pregătit. Încă îmi caut vorbele, încă îmi caut starea… Bucuria mi-am găsit-o pentru că e cu adevărat o bucurie să devii bunic. E adevărat că m-a luat prin surprindere veste asta. Am primit-o în picioare, după aceea m-am aşezat jos. Am băut o sticluţă de… primisem de la nişte prieteni o palincă mai deosebită, nici nu ştiu când am pus pahar cu pahar. Îţi dai seama că întâi a discutat cu mama ei şi au repetat, şi-au căutat cuvintele. Sincer să fiu, asta nu este o veste pe care o primeşti în fiecare zi. (…) Degeaba mi-ar plăcea mie , dacă nu era un pic pe sufletul Nicoletei, iar apropierea aia ne-a dat linişte nouă pentru că e foarte interesant să ştii că copilul tău este într-o relaţie frumoasă, într-o relaţie care are perspectivă.

Cred că sunt vreo trei, patru ani împreună. Locuiesc împreună, locuiesc şi la noi, locuiesc şi la ei. Şi Daria a primit vestea că va fi mătuşă, nici ea nu ştie cum se procedează, cert este că a spus că o va iubi şi că îi va lua cele mai frumoase haine”, a spus Romică Ţociu într-o emisiune tv. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Diana Şucu, dezvăluire surprinzătoare: ”M-am restras într-un con de umbră pentru că nu mă mai regăsesc"

Şi-a omorât iubitul după ce a prins-o cu un alt bărbat! Detalii cutremurătoare despre crima care a zguduit oraşul Botoşani

Ce s-a ales acum de fondatorul jocului Caritas. A fost unul dintre cei mai bogați români

Dana Budeanu dă de pământ cu președintele României

Se dau bani în plus de la stat. Cine va primi 90 de lei pe oră? Cîțu a decis

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

EvZ TV. Știri neconfirmate. Cultura susține economia

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies