Vedete

Romică Ţociu, declaraţie plină de emoţie! Abia aşteaptă să devină bunic: „Încă îmi caut vorbele”

Romică Ţociu este în al nouălea cer de când a aflat că va deveni bunic.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Romică Ţociu, declaraţie plină de emoţie! Abia aşteaptă să devină bunic: „Încă îmi caut vorbele”icon photo

Romică Ţociu abia îşi găseşte cuvinele când vorbeşte despre faptul că va deveni bunic în curând. Fiul lui în vârstă de 24 de ani şi iubita lui vor deveni părinţi în 2019. Deşi nu se aştepta să primească vestea atât de curând, actorul este fericit că în familia lor va mai apîrea un membru şi, după cum spune chiar el, este mulţumit de relaţia frumoasă pe care o au cei doi viitori părinţi. 

„Vrei să îţi spun sincer? Încă nu sunt pregătit. Încă îmi caut vorbele, încă îmi caut starea… Bucuria mi-am găsit-o pentru că e cu adevărat o bucurie să devii bunic. E adevărat că m-a luat prin surprindere veste asta. Am primit-o în picioare, după aceea m-am aşezat jos. Am băut o sticluţă de… primisem de la nişte prieteni o palincă mai deosebită, nici nu ştiu când am pus pahar cu pahar. Îţi dai seama că întâi a discutat cu mama ei şi au repetat, şi-au căutat cuvintele. Sincer să fiu, asta nu este o veste pe care o primeşti în fiecare zi. (…) Degeaba mi-ar plăcea mie , dacă nu era un pic pe sufletul Nicoletei, iar apropierea aia ne-a dat linişte nouă pentru că e foarte interesant să ştii că copilul tău este într-o relaţie frumoasă, într-o relaţie care are perspectivă. Cred că sunt vreo trei, patru ani împreună. Locuiesc împreună, locuiesc şi la noi, locuiesc şi la ei. Şi Daria a primit vestea că va fi mătuşă, nici ea nu ştie cum se procedează, cert este că a spus că o va iubi şi că îi va lua cele mai frumoase haine”, a spus Romică Ţociu într-o emisiune tv. 

 
Imagini EXCLUSIVE! Ce a păţit Faimosul Cristi Pulhac de cum a păşit în dormitorul conjugal când s-a întors de la Exatlon! Soţia lui i-a făcut-o Videoicon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune