Romina, fiica fostului fotbalist Iosif Rotariu, condamnată de definitiv la închisoare! Părinții copilului pe care l-a bătut până i-a rupt piciorul au cerut daune de jumătate de milion de euro

Romina Rotariu, fiica fostului fotbalist Iosif Rotariu, a primit sentința definitivă.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

În urmă cu jumătate de an, au ieșit la iveală imagini cutremurătoare. Romina Rotariu, fiica fostului fotbalist Iosif Rotariu, a fost filmată în timp ce agresa un copil la o creșă privată din Timișoara. Ea lucra acolo la îngrijitoare, iar camerele de supraveghere au surprins-o în timp ce bătea un băiețel de numai doi ani până i-a rupt piciorul. Agresoarea a fost trimisă în judecată, iar familia cerea atunci daune de jumătate de milion de euro.

Imaginile violente surprinse de camerele de supraveghere sunt cu adevărat șocante. Băiatul este smucit și lovit, apoi trântit brutal în pernă. Bietul copil plânge și se duce din nou spre îngrijitoare, doar ca ea să-l arunce din nou în pernă.

Cinci zile mai târziu, același băiețel a fost agresat de îngrijitoarea în cauză. Femeia l-a lovit peste față supărată că micuțul nu voia să doarmă, după care l-a ridicat de mâini și l-a aruncat pe podea, moment în care i-a și rupt piciorul. Copilul a vrut să se ridice, dar nu a mai putut să se miște.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Bunicul Luizei, luat de ambulanță! A clacat după conferința DIICOT și a fost transportat la Spitalul de Urgență din Craiova

Citeste si: Biletul secret pe care Bianca de la ”Puterea Dragostei” l-a primit de la iubitul ei, Livian. "Lupul" a dat cărțile pe față și a spus adevărul! Ce a putut să scrie pe hârtie | EXCLUSIV

Romina Rotariu, condamnată definitiv la închisoare

Romina Rotariu a fost găsită vinovată de lovire și alte violențe. Magistrații de la Curtea de Apel Timișoara au condamnat-o pe fiica fostului fotbalist la doi ani și opt luni de închisoare cu suspendare. inițial, magistrații de la Judecătoria Timișoara o condamnaseră la patru ani de închisoare cu executare.

În plus, Romina va plăti daune de 20.000 de euro familiei, după ce inițial cuantumul fusese stabili la 100.000 de euro. Părinții copilului ceruseră inițial mult mai mult.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate