Rona Hartner, anunț cutremurător: ”Acolo în ceruri unde boala nemiloasă te-a trimis”

Rona Hartner a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare în urmă cu o zi.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

  În urmă cu o zi, ar fi fost ziua de naștere a tatălui ei, părinte care nu se mai află fizic în viața Ronei Hartner, ci doar sufletește. Rona Hartner a transmis un mesaj foarte emoționant pe rețelele de socializare, dedicându-i tatălui său un cântec.

  „Dragă Daddy acolo în ceruri unde boala nemiloasă te-a trimis ….știu că acum tu te rogi pentru mine și vrei să mă bucur de viață mult în continuare ….azi ai fi avut altă vârstă ….dar știu ca ești bine în Rai și că împreună cu toți sfinții acolo profiți bine de eternitate…locul acela unde nu mai sunt lacrimi și nici dureri ci doar pace și multă muzică bună …îți dedic azi un cântec „Eternity is all about”, a scris vedeta pe pagina sa de Facebook.

  Citeste si: Imagini WOW cu Rocsana Marcu! Nu a fost niciodată atât de sexy

  Citeste si: Rareș Bogdan nu mai doarme cu soția lui! Florina: ”O să-l mutăm în camera copiilor”! PNL-istul va deveni din nou tată săptămâna viitoare

  Citeste si: Unde se află acum Radu Mazăre! Ultimele informații despre fostul edil

  Încă o ședință de chimioterapie pentru Rona Hartner

  Actrița Rona Hartner se află în Franța împreună cu mama ei. Rona face încă o ședință de chimioterapie și se roagă să scape de cancerul la colon care îi nimicește organismul.

  "Sunt cu mama la spital, fac a doua cură de chimioterapie şi e ok, o suport. Acum o suport, să vedem reacţia de mâine încolo. Am zis să dau câteva veşti. Eu sunt liniştită în Franţa. Aici fac chimioterapia. Mama îmi face acatistul izbăvirii de boală şi eu fac rugăciuni care îţi asigură vindecarea corpului şi a sufletului. (...) Astăzi durează cam şase ore şi pe urmă mă duc pe malul mării să beau o cafea. Am luat şi o decizie foarte important: să nu mai suport să fiu aşa călcată în picioare şi să le spun ce cred pentru că este important", a spus Rona Hartner de la spital, în timpul unui live pe Facebook.

  Urmatorul articol
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate