Rovana Plumb a împrumutat PSD cu 800.000 de lei! Vezi de la cine a luat banii politiciana propusă pentru funcția de comisar european! | DEZVĂLUIRI

Din declaraţia de avere reiese că Rovana Plumb a împrumutat PSD cu 800.000 de lei.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

E clar că Rovana Plumb a împrumutat PSD cu 800.000 de lei. PSD-ista Rovana Plumb (59 de ani) a fost acceptată oficial pe lista propunerilor de comisar european în viitoarea Comisie von der Leyen, din Partea României Potrivit premierului Viorica Dăncilă, care a propus-o pe Rovana Plumb la Bruxelles, România vizează, pentru viitorul comiasar european, unul dintre portofoliile Transport, Energie, Mediu. Devenită europarlamentar anul aceta, Plumb şi-a depus, în iulie 2019, declaraţia de avere. (vezi ce iubită sexy are fiul Rovanei Plumb)

Citeste si: Casa părintească a Rovanei Plumb a ajuns o ruină! Fostul ministru PSD a copilărit într-un sat din județul Dâmbovița FOTO EXCLUSIV

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Rovana Plumb isi schimba garderoba? E intr-un magazin si vanzatoarele roiesc in jurul ei! VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: VIDEO EXCLUSIV! Fiul Rovanei Plumb defileaza cu ceas de 20.000 de euro la mana si bomba sexy la brat! Asa isi face el fita la mall! Mama lui e om de baza in PSD!

Rovana Plumb a împrumutat PSD cu 800.000 de lei. Are o vilă de 671 de metri pătraţi 

Din document reiesă că ea are, împreuna cu soţul ei, o vilă de 671 de metri pătraţi în oraşul Pantelimon, judeţul Ilfov. Rovana a moştenit o cotă de 5 optimi dintr-un apartament de 80 mp situat în Bucureşti. Ea are şi o casă de vacanţă în judeţul Dâmboviţa. La rândul său, soţul ei a moştenit o casă de 95 mp la Comarnic. Tot el are şi un aparatment de 50 mp în Capitală. De asemenea, ea deține și bijuterii de 7.000 de euro.

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate