Roxana Ciuhulescu, primele declaraţii despre noul iubit: ”Vom oficia relaţia! Sunt fericită”

La mai bine de o săptămână de când a făcut publică prima imagine cu noul ei iubit, Roxana Ciuhulescu a vorbit despre relaţia ei şi a mărturisit că este fericită.

Autor: T.S.
 
A trecut printr-un divorţ, însă şi-a revenit rapid. Roxana Ciuhulescu a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni TV, că aniversarea zilei de naştere a prins-o împlinită şi fericită. 
 
"Asta a fost aşa... o joacă... M-ai prins la înghesuială. Ziua mea de naştere m-a prins şi liniştită sufleteşte. Nu sunt pregătită să vorbesc despre această relaţie, dar să ştii că sunt fericită.
(...). Nu consider că mă ascund, că altfel, nu puneam pe Facebook. Peste o lună o vom oficia relaţia.(...). Mă bucur că s-a întâmplat aşa.(...). Viaţa este scurtă, ştii? Şi chiar merită să fie trăită cât mai frumos. Merit şi eu fericire cum merită şi fostul soţ. Nu ştiu (n.r.: dacă fostul soţ şi-a refăcut viaţa) şi nici nu mă interesează"
, a spus Roxana Ciuhulescu în cadrul unei emisiuni.

 

Roxana Ciuhulescu a anunţat că a divorţat pe blogul personal, la mijlocul lunii iunie. Cei doi erau împreună de zece ani şi au împreună o fetiţă de opt ani.
 
Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies