Roxana de la Puterea dragostei a explicat pe Instagram de ce s-a certat cu Bianca în emisiune: "Toate tâmpeniile..."

Roxana de la Puterea dragostei a explicat pe Instagram de ce s-a luat la ceartă cu Bianca în timpul emisiunii. Ea susţine că nu gelozia a fost motivul.

Distribuie pe:

Autor: R.L.


In articol:

Roxana de la Puterea dragostei a explicat pe contul ei de Instagram de ce s-a certat în emisiune cu Bianca.

Roxana de la Puterea dragostei a explicat pe Instagram de ce s-a certat cu Bianca în emisiune: "Toate tâmpeniile..."

Roxana susține că nu este geloasă pe Bianca. Ea nu o consideră o amenințare pentru relația ei cu Iancu, așa că declară că nu acesta a fost motivul pentru care a sărit la gâtul Biancăi.

"Eu nu m-am certat cu Bianca în acea dimineață pentru că îl place pe iubitul meu. Orice femeie poate să-l placă. Pentru mine nu e nimeni vreo amenințare, să știți! M-am certat pentrtu ceea ce a afirmat la testimoniale despre mine și el. Atât!

 

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Bianca a plâns în hohote la Puterea Dragostei! Ce a supărat-o atât de tare! Reacția halucinantă a lui Zănoagă

Citeste si: Raluca de la Puterea Dragostei a spus totul despre relația ei! Ce s-a întâmplat între ei în timp ce ea era cu Ricardo: „Este iubirea vieții mele”

Citeste si: Anca Surdu, în lacrimi. Fosta concurentă de la Exatlon trece printr-o perioadă neagră

 

Vă rog terminați odată cu minciunile și nu mai presupuneți voi toate tâmpeniile. Sper că v-am lămurit", a scris Roxana de la Puterea dragostei pe contul ei de Instagram, la stories.

Bianca a plâns în hohote la Puterea Dragostei! Ce a supărat-o atât de tare! Reacția halucinantă a lui Zănoagă

Bianca a plâns în hohote în ediția de astăzi a show-ului Puterea Dragostei. Anumite dezvăluiri au făcut-o pe Bianca să plângă cu suspine.

Bianca a izbucnit în lacrimi atunci când Mary a afirmat că Raluca nu a suportat-o niciodată. Dezvăluirea a fost un șoc pentru Bianca.

Mary a făcut mai multe dezvăluiri, motiv pentru care a și intrat în gura lui Alex Zănoagă, cei doi certându-se foarte tare.

Mary a luat-o în brațe pe Bianca atunci când a văzut-o plângând, spunându-i că Raluca le-a convins pe ele să facă multe lucruri în casă, inclusiv să-l voteze pe Bobicioiu pentru eliminare.
Atunci când Zănoagă a văzut-o pe Bianca plângând, el a ironizat-o, spunând "Votați Bianca" și aducând un castron. Gestul halucinant al lui Zănoagă a stârnit disensiuni în casa băieților, Mocanu și Jador acuzându-l pentru ceea ce a făcut.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate