Roxana de la Puterea Dragostei, atac dur la adresa Anei Maria? ”Fostule, te-ai combinat cu o urâtă ca să-ți țină de urât?”

Roxana de la Puterea Dragostei, postări dure pe net cu referire la Ana Maria?

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Roxana de la Puterea Dragostei, atacuri dure la adresa concurentei Ana Maria? Atunci când a intrat în Casa Puterea Dragostei, ei îi plăcea deja de Bogdan Mocanu, dar atunci era într-o relație cu Roxana! Reacția concurentei e ieșită din comun!

”Fostule, te-ai combinat cu o urâtă ca să-ți țină de urât?”, ”dacă iubitul tău a ales să stea cu una mai urâtă, nu fi tristă, s-a gândit că decât să poftească toți la prăjitura lui, mai bine să mănânce c$%^&*singur”, Eu vă spun un singur lucru. Nu mă înjosesc, dragii mei, încercând să vorbesc sau să-l recuceresc pe Bogdan, într-adevăr prin metodele mele, nu prin a sări pe el și a-l sufoca. S-a întâmplat și asta și n-a fost bine. El a fost iubitul meu și da, i-am greșit, dar asta nu înseamnă că mă înjosesc făcând chestii pentru eu, pentru că da, încă țin extrem de mult la el și de ce să nu lupt pentru ceva ce a fost al meu cândva, pentru a-l recuceri. Și niciodată nu m-am dat bătută indiferent de ce a spus lumea. Pentru că eu nu trăiesc cu lumea, vă zic de 1000 de ori asta, să vă intre bine în cap. Trăiesc cu el. S-a câștigat o luptă, nu și războiul”, sunt mesajele Roxanei de la Puterea Dragostei.

Roxana s-a luat imediat de Ana Maria: ”Ai vorbit, șobolanule?”

O nouă ceartă a avut loc între Roxana și Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei. Mai mult decât atât, Roxana a ”introdus-o” în discuție și pe noua concurentă din casă, Ana Maria, cea care îl simpatizează pe Bogdan. Discuția dintre ei este șocantă!

Roxana: ”Eu cred că te angajezi circar!”

Bogdan: ”Nu ți-e rușine să vorbești așa cu mine?”

Roxana: ”Eu trăiesc cu mine, cu mama, cu tata și cu Dumnezeu. Când eram împreună, cu tine. Cred că ești un surd, ai probleme cu urechile. Când ne-am despărțit, de ce să mai asculți tu de mine?”

Bogdan: ”Dacă te știi cu musca pe căciulă, măcar taci din gură. Eu am respect și nu dau în tine, și nu fizic”

Roxana: ”Lasă-mă în pace că mi-e foame”

Bogdan: ”Ar trebui să taci din gură”

Roxana: ”Măi, Roxana, câți ani ai fată? Ai o frustrare?”

Bogdan: ”Ana, ce frumos stai tu acolo, vreau un cadru cu ea acolo”

Roxana: ”La ce față ai, sigur te pune”

Bogdan: ”Nu pot să cred, după câte s-au întâmplat, că ai chef de caterincă”

Roxana: ”Ai uitat că și tu ești la fel?”

Ana Maria: ”Atât aveți în comun”

Roxana: ”A vorbit șobolanul și nu am auzit eu? Mai pensează-te și tu puțin, mai aranjează-ți părul și apoi poți vorbi cu mine„

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate