Roxana de la ”Puterea Dragostei”, pictorial de infarct! ”Pot fi și feminină...” FOTO EXCLUSIV

Roxana de la ”Puterea Dragostei” a făcut senzație în emisiune pentru felul ei direct de a relaționa cu cei din jur, scandalurile și micile ”corecții” fizice pe care le-a aplicat sau i-au fost date făcând deliciul telespectatorilor și crescându-i popularitatea.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Cu toate acestea, Roxana de la ”Puterea Dragostei” este, cu sigutranță, și o femeie extrem de senzuală, lucru pe carel-a demonstrat cu prisosință în pictorialul pe care l-a făcut, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: În culisele Puterea dragostei. Roxana îl sună pe Bogdan Mocanu: Nu știu cine pe cine a pierdut!

Citeste si: Iancu, Culiță și Bobicioiu, la Puterea dragostei în sezonul 2? Primele declarații

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei, în mijlocul oilor lui Iancu, în costum de baie! Ciobăniță mai sexy nu ați văzut! FOTO EXCLUSIV

”Pot fi și feminină, nu doar dură. Mă reprezintă felul în care m-a văzut lumea, în emisiunea ”Puterea Dragostei”, pentru că nu am fost niciodată falsă acolo. Dar, să fim sinceri, cred că am avut succesul pe car el-am avut și pentru că arăt... bine”, ne-a spus, râzând, Roxana de la ”Puterea Dragostei”. Iar din acest motiv, focoasa fostă concurentă a emisiunii a decis să facă un pictorial la o piscină de fițe din Otopeni.

Așa că, fără să stea pe gânduri, și-a luat câteva costume de baie și, profitând din plin de vremea perfectă de afară, da rși de piscina de la Ambasad`Or, Roxana de la ”Puterea Dragostei” și-a pus în evidență calitățile fizice cu care a fost înzestrată de Mama-natură. Mândră din cale afară de pciioarele ei lungi și de fundul de braziliancă, Roxana de la ”Puterea Dragostei” a pozat fără niciun fel de inhibiții. ”Nu văd de ce aș avea inhibiții, de ce nu aș poza. Știu cine sunt, cum sunt, știu ce calități am, așa că nu am de ce să fiu timidă”, ne-a spus Roxana de la ”Puterea Dragostei” încântată de fotografiile făcute în Otopeni, în piscină.

fara descriere

Roxana de la ”Puterea Dragostei” îl vrea pe Iancu Sterp

 

Roxana, una dintre cele mai populare concurente ale primului sezon de la ”Puterea Dragostei” și Iancu Sterp, fratele mai mic al celebrului Culiță Sterp, au avut, în show-ul fenomen moderat de Andreea Mantea la Kanal D, o relație cât se poate de serioasă. Cu toate acestea, bomba sexy și Iancu s-au despărțit în timpul show-ului ”Puterea Dragostei”, Roxana explicând că mai tânărul ei iubit ar fi fost vinovat. Cu toate acestea, ne-a mai recunoscut, în exclusivitate, Roxana de la ”Puterea Dragostei”, Iancu i-a ”rămas la inimă”. Și, cum bomba sexy este o femeie decisă, știe ce să facă pentru a-l ”îmbrobodi”, din nou, pe Iancu.

fara descriere

Iar planul, spune Roxana, mai în glumă, mai în serios, este gata făcut. ”O să mă duc, că vrea, că nu vrea, la el la stână. O să o vizitez pe mama soacră. Fosta...”, spune, râzând, Roxana, lucru pe care îl aude, la un moment dat, și Iancu. Iar fostul concurent de la ”Puterea Dragostei”, încearcă să se eschiveze. ”Dar, ce, vrei sa vii singură? Dacă vii singură, poate ne împăcăm...”, spune Iancu, zâmbindu-i Roxanei, punându-și în evidență gropițele după care este topită senzuala fostă concurentă de la ”Puterea Dragostei”. Mai mult, supralicitează: ”Ea știe deja ce aș putea eu să o învăț la stână... O să o pun la probă”, spune Iancu, la care  Roxana intervine: ”Îi e frică dacă vin singură. Nu îmi rezistă. Nu rezistă lângă mine, nu are nicio șansă să scape”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate