Roxana de la Puterea Dragostei, reacţie bombă după ce a fost înjurată şi umilită! Vezi pe cine a atacat de data aceasta! "Câinii latră, ursul merge!"

Roxana de la Puterea Dragostei, reacţie bombă după ce a fost umilită! Vezi pe cine a atacat de data aceasta!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere


In articol:

Urmăritorii Roxanei de la Puterea Dragostei, care se bucurau foarte mult pentru relaţia ei cu Bogdan Mocanu, au fost dezamăgiţi de comportamentul frumoasei şatene din vacanţa de Paşte şi i-au trimis concurentei mesaje usturătoare. Unul dintre cele mai dure, din categoria celor care pot fi redate în publicaţia noastră, a fost scris, în urmă cu două zile, de o femeie.

Citeste si: Reacţie furioasă a Andreei Mantea! Vedeta tv este de-a dreptul revoltată de ceea ce se întâmplă! "Aberaţiile sau jignirile"!

fara descriere

"Poţi sa-ţi pui buze, sâni, extensii, gene, orice vrei, păcat că nu îţi poţi face o extensie de creier! Nu este de vin zodia, este de vină capul pentru că, saracul, nu te ajuta, atât are el capacitatea! Eşti uşuratică, alergi după toţi iepurii, habar nu ai ce vrei, te "lingi" cu primul care îţi iese în cale, fugi după Andy, apoi plângi după Bogdan! Habar nu ai să vorbeşti clar, urli şi te strâmbi în ultimul hal! Ai noroc doar de carcasă, dar asta te ajută o noapte-două, după toţi fug pentru că nu au ce să facă cu tine! Trebuie să-ţi dai o "resetare" din fabrică şi să te pui cu picioarele pe pământ, până acum ai fost numai în...aer! Nu dai clasă nimănui, tu ai mai puţine clase decât trenul, îţi iei aere de divă, dar pentru majoritatea oamenilor întregi la minte, eşti ceea ce eşti, o mahalagioaică şi o femeie uşoară! Spui că nu te interesează părerea lumii, dar este doar o mască, este normal să te intereseze, dar dacă după toate părerile astea tu nu înveţi nimic şi rămâi la acelaşi nivel (adică sub cel al mării) fff trist...o să fii doar o dansatoare în clipurile de manele şi cam atât! Succes! Sper ca Bogdan să fie deştept şi să fugă! Nu are ce să caute lângă tine, are mult prea multă educaţie!", i-a scris Roxanei una dintre urmăritoarele ei.

Roxana de la Puterea Dragostei, reacţie bombă după ce a fost umilită! "O zi frumoasă vă doresc, la fel ca mine"

fara descriere

În urmă cu puţin timp Roxana de la Puterea Dragostei le-a dat şi răspunsul detractorilor ei! Aceasta a lăsat să se înţeleagă că nu o interesează "gura lumii", ba chiar i-a luat peste picior pe cei care o atacă.

Citeste si: Motivul dureros pentru care Raluca de la Puterea dragostei nu vrea să plece în America alături de Ricardo

fara descriere

"Cei care staţi să-mi daţi mesaje, să mă jigniţi şi să-mi adresaţi cuvinte urâte nu faceţi decât să vă irosiţi timpul! Eu tot mai bine dorm şi tot mai ok sunt! Câinii latră, ursul merge! Şi da, sunt o persoană foarte importantă pentru voi deoarece dacă n-aş fi, despre mine n-aţi vorbi! O zi frumoasă vă doresc, la fel ca mine", a scris Roxana de la Puterea Dragostei pe insta story.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate