Roxana de la Puterea Dragostei și Alex Beni, noul concurent de la Puterea Dragostei! Și-au imortalizat sărutul într-o fotografie și au făcut-o publica: „Îi iei la rând pe toți”

Roxana și Alex Beni de la Puterea Dragostei se înțeleg foarte bine. Deveniți prieteni la scurt timp după intrarea lui în casă, și-au iortalizat sărutul pentru a arăta cât sunt de apropiați.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Roxana de la Puterea Dragostei este una dintre cele mai controversate concrente din casă. S-a îndrăgostit nebunește de Andy, dar certurile repetate au dus la despărțire. Ulterior, s-a sărutat cu Alexander, grecul care i-a furat inima, dar nu a reușit să formeze un cuplu cu el. Nu a durat mult până a dorit să se întoarcă la Andy, dar nu a mai avut șanse, în ciuda lacrimilor, a insistențelor și a declarațiilor de dragoste pe care i le-a făcut în repetate rânduri.

Intrarea lui Bogdan Mocanu în casa Puterea Dragostei a fost și începutul unei noi povești, dar nici asta nu a durat mult. După ce concurentul a așteptat mult până ca ea să se hotărască să facă un cuplu cu el, ea a cedat. Lucrurile nu au mers bine pentru prea mult timp, iar Roxana și Bogdan s-au despărțit cu scandal.

fara descriere

Puterea Dragostei: Roxana a imortalizat sărutul cu Alex Beni

Roxana de la Puterea Dragostei pare să se înțeleagă foarte bine cu Alex Beni, noul concurent, despre care se spune că și seamănă cu Andy. Pe pagina ei de Instagram, ea a publicat o fotografie în care îl sărută pe obraz pe Beni și una în care el face același lucru.

Citeste si: None de la Puterea dragostei a făcut publice imagini intime cu Roxana! Concurenta e dezbrăcată și...! "Uite, Mocane, să mai stai cu ea..."

Citeste si: Adrian de la Puterea Dragostei o atacă pe Raluca! „Nu îmi place ca numele meu să fie pronunțat de prostituate”

Citeste si: Cum a surprins-o Culiță Sterp pe Roxana de la Puterea Dragostei! Ea s-a aplecat, iar el a filmat-o așa

Gesturile celor doi, deși nu sugerează neapărat ceva mai mult decât o prietenie, i-au făcut pe unii dinte telespectatorii emisiunii Putrea Dragostei să o pună la zid pe Roxana. „Hai că îi iei la rând pe toți!”, a scris un internaut pe pagina ei, sugerând că se cupleaza prea repede cu băieții din emisiune.

fara descriere

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate