Roxana de la Puterea Dragostei și Turcu, în ipostaze de ”cuplu”! Cum s-au pozat cei doi

Roxana și Turcu de la Puterea Dragostei s-au fotografiat în ipostaze de ”cuplu”.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

  Roxana, fosta concurentă în sezonul 1 Puterea Dragostei, și Turcu s-au fotografiat în ipostaze de ”cuplu”. Cei doi au ales să se îmbrace la fel, ba chiar s-au ținut de mână și în brațe. Iată dovada!

  Citeste si: ”Vulpița” Bianca și ”Lupul” Livian de la ”Puterea Dragostei”, mesaje siropoase! Ce își scriu cei doi îndrăgostiți

  Citeste si: Roxana de la Puterea dragostei vorbește în premieră despre Iustin, bărbatul cu care a stat patru ani! "Ne-am despărțit din cauza părinților lui" EXCLUSIV

  fara descriere

  Citeste si: Cum arată Bianca și Simina fără machiaj! Fanii Puterea Dragostei, extaziați când le-au văzut

  Roxana a luat-o în colimator pe Bia de la Puterea dragostei! ”Nu trebuie să mai joci un rol”

  Cum era și firesc, lucrul acesta a deranjat-o pe Roxana și, în stilul ei, a ținut să pună totul la punct, fără pic de menajamente.

  Într-un live exclusiv pe kfetele.ro, Roxana a luat-o în colimatpr pe Bia și a transmis un mesaj dur, prin care i-a explicat că nu este cazul să îi "fure" gesturile, cuvintele și felul de a fi. "A făcut și un live, în care ea spunea ”nuu... Roxana, eu nu sunt copia ta, eu nu mi-am făcut părul ca tine, nu vorbesc ca tine, pur și simplu, ți s-a părut”. Ei bine, eu îi zic așa... Ba da, dragă, ți-ai făcut totul la fel ca mine. Dar am un sfat! Trebuie să ai personalitatea ta, pentru ca oamenii de acasă să te placă pentru ceea ce ești tu, fiindcă eu nu sunt la Puterea dragostei, sunt aici, în țară, tu ești acolo, în competiție. Lumea trebuie să te îndrăgească pentru personalitatea ta, nu trebuie să mai joci un rol sau nu trebuie să te mai iei după altcineva. Trebuie să fii tu, Bia, atât", a declarat Roxana Buzoiu la kfetele. ro.  

  Galerie foto 
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate