Roxana Dobre, apariție fabuloasă! Cum arată iubita lui Florin Salam după ce a născut trei copii VIDEO EXCLUSIV

Roxana Dobre a fost, în urmă cu mulți ani, un model de succes, ea fiind invitată, adeseori, la tot felul de evenimente mondene pentru a prezenta ținute care mai de care mai în vogă la acea vreme, alături de creatori renumiți. Acum însă, partenera de viață a lui Florin Salam s-a dedicat familiei pe care o are cu manelistul și, evident, maternității, ea născând, deja, 3 copii.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

Roxana Dobre a avut, cel puțin la ultima sarcină, suficiente kilograme în plus pentru ca formele ei de fotomodel să pară istorie, mai ales că, timp de câteva luni, focoasa brunetă părea să nu reușească să scape de kilogramele puse pe ea.

Citeste si: Betty, fiica lui Salam, mesaj de iubire superb pentru soțul ei! Cătălin i-a răspuns imediat

Citeste si: Roxana Dobre, la plajă! Cum au prins-o paparazzii pe soția lui Florin Salam și cu cine era!

Citeste si: Roxana Dobre, mai mult dezbrăcată la biserică! Fanii lui Salam au întrebat-o dacă poartă lenjerie intimă

Cu toate acestea, odată cu venirea verii, ceva s-a schimbat, chiar radical, în ținuta Roxanei Dobre. Mai exact, focoasa brunetă arată mai bine ca niciodată. Purtând o pereche de pantalonași minusculi, Roxana Dobre a scos la iveală niște picioare perfect tonifiate, fără picătură de celulită și un fund pentru care fostele ei colege de prezentări de modă ar face, cu siguranță, și crimă. Mai mult, în ciuda faptului că a născut trei copii deja, Roxana Dobre a ”refuzat” să poarte sutien, iar bustul impresionant pe care îl are partenera de viață a manelistuuli Florin Salam era ”atracția” bărbaților din jur, cu toții aruncându-i ocheade discrete.

fara descriere

Mai mult, din gesturile pe care le are față de Florin Salam, este clar că Roxana Dobre, redevenită o adevărată bombă sexy, îl iubește la nebunie pe manelist. Astfel, chiar dacă erau oameni de față, din cauza oboselii probabil, Florin Salam se plângea că îl doare capul, moment în care senzuala brunetă s-a apropiat de el, l-a luat în brațe și a început să îl maseze, cu grijă, tâmplele timp de câteva minute, până în momentul în care migrena l-a ”lăsat” pe celebrul manelist.

Roxana Dobre şi Florin Salam, relaţie zbuciumată

Relaţia dintre Florin Salam şi Roxana Dobre nu a fost tot timpul una în care să fie totul roz. De altfel, scandalurile dintre cei doi sunt cunoscute în showbiz-ul românesc, dar, de fiecare dată, Florin şi Roxana au reuşit să treacă peste ele, iar acum, de ceva vreme, relaţia lor pare să fie doar ”lapte şi miere”. ”Toată lumea vrea să o îndepărteze de mine, dar nu o să reuşească. Eu, în primul rând, o iubesc. Orice persoană pe care o ţin lângă mine, eu - ca lider, pentru că eu sunt lider, eu dacă spun ceva, înseamnă că îl locul acela sunt lider - nu îmi ţin niciodată persoane lângă mine pe care nu le iubesc. Eu, dacă o ţin pe Roxana, o ţin că o iubesc, Roxana îmi aparţine, e viaţa mea, e mama copiilor mei, e frumuseţea mea”, spunea artistul care, de curând, a anunţat-o că îşi mai doreşte un copil de la ea.

 

Florin Salam mai vrea un băiat

Din căsnicia cu Fănică (femeia care a încetat din viaţă în 2009), Florin Salam are o fiică, Betty, care-i calcă pe urme, dar care şi-a ales muzică pop că referinţă, şi un băiat, Dani, artist, la rândul lui, de manele. Din relaţia cu Roxana Dobre, începută în anul 2014, Florin Salam are trei copii, două fete şi, câteva luni, un băieţel. Mai mult decât atât, Florin îşi doreşte să ”egaleze” scorul dintre băieţi şi fete, aşa că vrea că Roxana să nască încă un băieţel, să fie cât mai mulţi în casă. ”Florin ar vrea, dacă ar putea, încă zece copii, dar Roxana abia l-a liniştit. I-a spus că îi este şi ei greu, că sarcina este foarte solicitantă, mai ales dacă este ca ultima, în care s-a simţit rău luni la rândul”, ne-a mai spus, în exclusivitate, apropiatul familiei lui Florin Salam.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate