Roxana Dobre, tatuaj pentru Florin Salam! Ce și-a desenat pe mâna partenera de viață a ”Regelui Manelelor”

Roxana Dobre și Florin Salam trec prin momente cât se poate de bune în relația pe care o au, motiv pentru care, de curând, frumoasa brunetă a decis să își facă un nou tatuaj, unil care să îl completeze pe celebrul manelist.

Autor: Calin Perian

In articol:

Considerat ”Regele Manelelor”, Florin Salam are nevoie de o regină pe măasută, relația șlui cu Roxana Dobre fiind, în acest moment, una care pare să îl inspire pe celebrul manelist.

Citeste si: Cine spune că restaurantele și terasele sunt închise? Florin Salam și Roxana Dobre, show total la birt VIDEO

Citeste si: Jador i-a ”dat fatala” lui Florin Salam! Manelistul l-a umilit pe ”Rege” Video

Citeste si: VIDEO. Anunț de ultimă oră făcut de Florin Salam! Se însoară cu Roxana Dobre și va fi tătic pentru a șasea oară?! Gestul care l-a dat de gol

Citeste si: Andra s-a săturat de masca de protecție. Artista a spus ce i se întâmplă când o poartă- bzi.ro

Și, pentru a demonstra că relația lor este mai solidă ca niciodată și că, de fapt, ea este Regina ”Regelui Manelelor”, Roxana Dobre a mers, de curând, într-un salon de tatuaj. Iar acolo, pentru a-și demonstra atașanmentul față de Florin Salam, Roxana Dobre a decis să își facă un tatuaj care să amintească pe poziția acestuia. Mai exact, frumoasa brunetă și-a desenat, pentru totodeauna, o coroană.

Evident, spun sursele noastre, Florin Salam a fost cu totul și cu totul încântat de ideea pe care frumoasa lui parteneră de viață a avut-o cu privire la tatuaj, mai ales că a fost o surpriză și pentru el. ”Roxana Dobre a mers acasă, după ce s-a tatuat, și i-a arătat lui Flroin Salam ce și-a desenat. Iar el a fost încântat, mai ales ea i-a spus că este o dedicație pentru el.

Și Florin Salam se crede Regele Manelelor, se consideră un conducător, așa că s-a potrivit la fix”, ne-a spus un apropiat de-al familiei celebrului manelist.

 

Roxana Dobre şi Florin Salam, relaţie zbuciumată

Relaţia dintre Florin Salam şi Roxana Dobre nu a fost tot timpul una în care să fie totul roz. De altfel, scandalurile dintre cei doi sunt cunoscute în showbiz-ul românesc, dar, de fiecare dată, Florin şi Roxana au reuşit să treacă peste ele.

”Toată lumea vrea să o îndepărteze de mine, dar nu o să reuşească. Eu, în primul rând, o iubesc. Orice persoană pe care o ţin lângă mine, eu- ca lider, pentru că eu sunt lider, eu dacă spun ceva, înseamnă că îl locul acela sunt lider- nu îmi ţin niciodată persoane lângă mine pe care nu le iubesc. Eu, dacă o ţin pe Roxana, o ţin că o iubesc, Roxana îmi aparţine, e viaţa mea, e mama copiilor mei, e frumuseţea mea”, spunea Florin Salam, anul trecut. Cu toate acestea, la începtului acestui an, Florin Salam și Roxana Dobre au avut parte de un scandal monumental chiar în perioada in care manelistul filma cu Larisa Bercea.

 

Florin Salam mai vrea un băiat cu Roxana Dobre

Din căsnicia cu Fănică (femeia care a încetat din viaţă în 2009), Florin Salam are o fiică, Betty, care-i calcă pe urme, dar care şi-a ales muzică pop că referinţă, şi un băiat, Dani, artist, la rândul lui, de manele. Din relaţia cu Roxana Dobre, începută în anul 2014, Florin Salam are trei copii, două fete şi, câteva luni, un băieţel. Mai mult decât atât, Florin îşi doreşte să ”egaleze” scorul dintre băieţi şi fete, aşa că vrea că Roxana să nască încă un băieţel, să fie cât mai mulţi în casă. ”Florin ar vrea, dacă ar putea, încă zece copii, dar Roxana abia l-a liniştit. I-a spus că îi este şi ei greu, că sarcina este foarte solicitantă, mai ales dacă este ca ultima, în care s-a simţit rău luni la rândul”, ne-a mai spus, în exclusivitate, apropiatul familiei lui Florin Salam și al frumoasei Roxana Dobre.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Philip de la Puterea Dragostei s-a despărțit de Berna pentru ”Beyonce” a lui Nicolae Guță?! În ce ipostaze controversate s-au filmat

Cătălin Moroșanu rupe tăcerea după eliminarea de la Survivor: „Nu am putut să fiu lângă el pentru că are un caracter îndoielnic! Nu puteam să stau lângă el” VIDEO

Oana Roman, accident în vacanță! Vedeta a ajuns pe mâna medicului: ”M-a cusut în călcâi”

Adelina Pestrițu a pierdut procesul pe care îl are cu Oana Zăvoranu

Alertă în Marea Neagră, aproape de România! Rusia aduce toate navele de război în zonă. Decizia Marii Britanii după escaladarea tensiunilor

Mirela Vaida rupe tăcerea despre Radu Ștefan Bănică: „Nu, nu este fiul lui Ștefan Bănică. Duce povara asta…”

Gafă imensă la vârful USR PLUS! Ce vor spune alegătorii lor acum? E despre PSD

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies