Roxana Dobre, tatuaj pentru Florin Salam! Ce și-a desenat pe mâna partenera de viață a ”Regelui Manelelor”

Roxana Dobre și Florin Salam trec prin momente cât se poate de bune în relația pe care o au, motiv pentru care, de curând, frumoasa brunetă a decis să își facă un nou tatuaj, unil care să îl completeze pe celebrul manelist.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian


In articol:

Considerat ”Regele Manelelor”, Florin Salam are nevoie de o regină pe măasută, relația șlui cu Roxana Dobre fiind, în acest moment, una care pare să îl inspire pe celebrul manelist.

Citeste si: Cine spune că restaurantele și terasele sunt închise? Florin Salam și Roxana Dobre, show total la birt VIDEO

Citeste si: Jador i-a ”dat fatala” lui Florin Salam! Manelistul l-a umilit pe ”Rege” Video

Citeste si: VIDEO. Anunț de ultimă oră făcut de Florin Salam! Se însoară cu Roxana Dobre și va fi tătic pentru a șasea oară?! Gestul care l-a dat de gol

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Și, pentru a demonstra că relația lor este mai solidă ca niciodată și că, de fapt, ea este Regina ”Regelui Manelelor”, Roxana Dobre a mers, de curând, într-un salon de tatuaj. Iar acolo, pentru a-și demonstra atașanmentul față de Florin Salam, Roxana Dobre a decis să își facă un tatuaj care să amintească pe poziția acestuia. Mai exact, frumoasa brunetă și-a desenat, pentru totodeauna, o coroană.

Evident, spun sursele noastre, Florin Salam a fost cu totul și cu totul încântat de ideea pe care frumoasa lui parteneră de viață a avut-o cu privire la tatuaj, mai ales că a fost o surpriză și pentru el. ”Roxana Dobre a mers acasă, după ce s-a tatuat, și i-a arătat lui Flroin Salam ce și-a desenat. Iar el a fost încântat, mai ales ea i-a spus că este o dedicație pentru el. Și Florin Salam se crede Regele Manelelor, se consideră un conducător, așa că s-a potrivit la fix”, ne-a spus un apropiat de-al familiei celebrului manelist.

 

Roxana Dobre şi Florin Salam, relaţie zbuciumată

Relaţia dintre Florin Salam şi Roxana Dobre nu a fost tot timpul una în care să fie totul roz. De altfel, scandalurile dintre cei doi sunt cunoscute în showbiz-ul românesc, dar, de fiecare dată, Florin şi Roxana au reuşit să treacă peste ele. ”Toată lumea vrea să o îndepărteze de mine, dar nu o să reuşească. Eu, în primul rând, o iubesc. Orice persoană pe care o ţin lângă mine, eu - ca lider, pentru că eu sunt lider, eu dacă spun ceva, înseamnă că îl locul acela sunt lider - nu îmi ţin niciodată persoane lângă mine pe care nu le iubesc. Eu, dacă o ţin pe Roxana, o ţin că o iubesc, Roxana îmi aparţine, e viaţa mea, e mama copiilor mei, e frumuseţea mea”, spunea Florin Salam, anul trecut. Cu toate acestea, la începtului acestui an, Florin Salam și Roxana Dobre au avut parte de un scandal monumental chiar în perioada in care manelistul filma cu Larisa Bercea.

 

Florin Salam mai vrea un băiat cu Roxana Dobre

Din căsnicia cu Fănică (femeia care a încetat din viaţă în 2009), Florin Salam are o fiică, Betty, care-i calcă pe urme, dar care şi-a ales muzică pop că referinţă, şi un băiat, Dani, artist, la rândul lui, de manele. Din relaţia cu Roxana Dobre, începută în anul 2014, Florin Salam are trei copii, două fete şi, câteva luni, un băieţel. Mai mult decât atât, Florin îşi doreşte să ”egaleze” scorul dintre băieţi şi fete, aşa că vrea că Roxana să nască încă un băieţel, să fie cât mai mulţi în casă. ”Florin ar vrea, dacă ar putea, încă zece copii, dar Roxana abia l-a liniştit. I-a spus că îi este şi ei greu, că sarcina este foarte solicitantă, mai ales dacă este ca ultima, în care s-a simţit rău luni la rândul”, ne-a mai spus, în exclusivitate, apropiatul familiei lui Florin Salam și al frumoasei Roxana Dobre.

 

Galerie foto 
Citește și:

Ilinca Vandici, detalii despre cel de-al doilea copil! Vedeta încă nu s-a vindecat de depresia postnatală: " Îmi e teamă de stările acelea..."

Andra și Cătălin Măruță, moment stânjenitor! Și-au dorit o noapte de vis, însă copiii i-au prins în fapt!

Cutremur la Pro Tv! După Mihai Petre, un alt jurat de la Românii au talent rupe tăcerea: de ce a decis să plece

Dan Teodorescu, replică acidă pentru Dan Bittman, după declarațiile controversate despre Covid. Solistul de la „Taxi” a uitat de maniere: „Eşti deştept şi ştii că nu-i nicio...

Arnold Schwarzenegger, operat de urgență! Cunoscutul actor a suferit o intervenție la inimă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies