Roxana Ionescu, ”Mama-Natură”, este însărcinată! Prima imagine cu burtica de gravidă și ce sex va avea bebelușul

Roxana Ionescu, cunoscută drept ”Mama-Natură”, este gravidă! Avem primele imagini și am aflat ce sex va avea bebelușul!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Roxana Ionescu, ex-”Mama-Natură”, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de partenerul ei, Tinu Vidaicu. Vedeta este gravidă, iar anunțul l-a făcut chiar la o petrecetere de ziua de naștere a lui Tinu Vidaicu.

Peste doar câteva luni, Roxana Ionescu va aduce pe lume un băiețel, așa cum a și mărturisit în fața prietenilor, la petrecere. Acolo, ca atmosfera să fie și mai ”intrigantă”, Tinu Vidaicu a pus mâna pe microfon și a spus: ”Să ne spuneți un nume de băiețel!?”.

”Vă mulțumim mult de tot. Este un moment frumos pentru noi și vrem să-l trăim la maxim și mulțumim că sunteți alături de noi” le-a spus Roxana Ionescu prietenilor.

fara descriere

Roxana Ionescu, în trecut

Roxana Ionescu a devenit celebră după rolul de „Mama Natură”, avut într-o emisiune de televiziune, în urma cu mulți ani. Sânii ei voluptoși au rămas în amintirea bărbaților, chiar dacă timpul a trecut, iar Roxana a cam renunțat la viața excentrică pe care o avea ca persoană publică.

Ce spunea Tinu Vidaicu anul trecut

Viitorul soț al Roxanei Ionescu, Tinu Vidaicu, a avut întotdeauna o părere bună despre partenera sa de viață! Iată ce a spus la începutul anului trecut.

„Este o fată cu adevărat extraordinară. M-a cucerit cu firea ei pozitivă, plină de entuziasm tot timpul. E plină de energie, e foarte fresh, tonică şi, normal, e foarte plăcută”, spunea Tinu Vidaicu despre Roxana în urmă cu ceva timp.

Roxana Ionescu: ”Am fost navetistă de lux”

“În ultimii cinci ani am făcut naveta, am fost navetistă de lux, aşa îmi plăcea mie să spun. Stau cu iubitul meu la Timişoara şi vin la Bucureşti când este cazul. Jobul meu, fostul meu job (n.r.: aşa s-au cunoscut). Uşor, uşor am început o colaborare, a urmat una personală şi uite aşa au trecut cinci ani. Are două cluburi. Da, ne gândim şi la căsătorie, nu ştim încă când. Suntem foarte agitaţi, continuu plecăm, avem ceva de făcut. Ne-am propus să călătorim foarte mult. (…) Vorbim în fiecare zi la telefon, de văzut ne vedem mai rar (n.r. cu părinţii). Ne este dor, dar m-au înţeles, m-au susţinut şi asta m-a ajutat foarte tare să merg mai departe, să merg pe drumul meu. (…). Aici e mai aglomerat. Din august de când am plecat…”, a povestit “Mama Natură” în cadrul unei emisiuni tv.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate