Roxana și Bogdan Mocanu, atacați dur de Ricardo: ”Ai dovedit Puterea Dragostei cu fiecare bărbat”

Un nou cuplu s-a format în Casa Puterea Dragostei! Roxana și Bogdan Mocanu au o relație!

Autor: A.V.

Evident, relația Roxanei și a lui Bogdan Mocanu nu a scăpat de ochii atenți ai Biancăi și ai Siminei! Ba mai mult decât atât, nici Ricardo nu s-a ”ferit” și a spus ce gândește despre momentul pe care Roxana l-a avut cu Bogdan Mocanu.

Săruturile dintre Bogdan Mocanu și Roxana au fost ”comentate” și chiar și imitate de către Bianca și Simina, punând în ”practică„ o scenetă care a stârnit amuzament în rândul celorlalți concurenți.

Ba mai mult, băieții chiar i-au aplaudat de pe partea cealaltă a grădinii!

Citeste si: Imaginea care face înconjurul lumii. Momentul în care un copil de 8 ani este scos de sub dărâmături și își vede mama- kanald.ro

Citeste si: Sâmbăta Morților 2023. Când sunt Moșii de iarnă și ce trebuie să faci în această zi de sărbătoare?- stirilekanald.ro

Ricardo a comentat imediat săruturile zgomotoase dintre Roxana și Bogdan Mocanu: ”Roxana, subiectul meu preferat! Ea a dovedit puterea dragostei cu toată lumea. Astăzi, cu Mocanu! Frumos, pupic! Nu știu al câtelea este, dar ea chiar merită să câștige competiția asta. Ai dovedit puterea dragostei cu fiecare bărbat! Bravo”.

Raluca: ”O săptămână și o zi durează, atât”

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Sărut pătimaș la Puterea Dragostei! A uitat-o pe Bianca? Alex Bobicioiu a sărutat-o pe Deea

Adevărul despre dispariția lui Suhaib Meshah. Avocatul modelului face lumină în acest caz: "Eu vă spun ce s-a întâmplat"

Cove îi dă replica Ioanei Ginghină, după ce actrița a declarat că sunt într-un conflict. De la ce ar fi pornit totul între ei: "Are niște nemulțumiri"

„Spune-mi dacă ești pe undeva, pe aici”. Un bărbat din Turcia își caută cu disperare mama, printre ruinele lăsate în urmă de cutremure

Sâmbăta Morților 2023. Când sunt Moșii de iarnă și ce trebuie să faci în această zi de sărbătoare?

„Comunicăm destul de rar.” Lucian Viziru, despre cearta cu Augustin

Shakira vrea să îl ruineze finaciar pe Gerard Pique! Cum i-a închis deja ușile fostului fotbalist după ce a înșelat-o

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies