Roxana și Cezar de la Puterea Dragostei, întâlnire cu...năbădăi! ”Am plecat de la masă”

În urmă cu mult timp, Roxana și Cezar s-au întâlnit într-o cafenea din centrul Bucureștiului, dar vorbele nu au înduioșat-o deloc pe concurentă!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Cezar a vorbit despre fosta sa relația. Concurentele din Casa Puterea Dragostei susțin că el, așa cum răspunde la întrebările puse de frumoasa prezentatoare Andreea Mantea, ar fi avut o relație cu o femeie măritată. Dar care este adevărul, de fapt?

”Când ai avut ultima relație?”, a întrebat Andreea Mantea.

Cezar: ”S-a terminat de puțin timp. De două săptămâni. Am fost împreună câțiva ani. A fost o relație mai complicată. Nu sunt aici să vorbesc despre fosta mea”

”Mai ai sentimente?”, a întrebat Andreea Mantea.

Cezar: ”Sentimentele nu pot să treacă așa de repede când iubești. Am iubit-o. Dacă nu o iubeam, nu mai stăteam atât cu ea. A fost mai complicat, a fost ceva diferit. Îmi vine să zâmbesc. Eu nu mă vindec în modul acesta, las timpul să le rezolve pe toate”

Citeste si: Scene scandaloase la Puterea Dragostei, în gală. Cezar și Alex Zănoagă, la un pas de bătaie

Citeste si: Jador, prima declaratie dupa ce a lesinat la aeroport! Artistul a povestit prin ce momente de cosmar a trecut! “Nu am avut grija de sanatatea mea”

fara descriere

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei, desfiinţată din cauza schimbării de look! "O copiezi pe Loredana Chivu!" Ţi se pare că seamănă cu bomba sexy? FOTO!

Apoi, a urmat discuția între Cezar și Roxana.

”De ce nu ți-ai adus aminte când ai văzut-o?”, a întrebat Andreea Mantea.

Cezar: ”Am uitat. Am cunoscut foarte multe femei și evident că nu mi le mai aduc minte. Mai ales că sunt dansator și stripper în club. În doi trei ani am cunoscut în jur de 300-400 de femei”, a spus Cezar.

”Eram amândoi la masă, mâncam, apoi m-am enervat, m-am ridicat de la masă și am plecat. Nu mai țin minte de ce”, a spus Roxana.

”Nu văd relevanța întâlnirilor de acum doi ani”, a continuat Bogdan Mocanu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate