Roxana Vancea a dat cărţile pe faţă! Ce spune despre resemnarea Faimoşilor, dar şi despre metoda dură pe care Giani Kiriţă o aplică echipei

Roxana Vancea a vorbit în emisiunea FanArena despre parcursul pe care îl au Faimoşii în competiţia Exatlon.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Roxana Vancea a vorbit despre parcursul pe care îl au Faimoşii în competiţia Exatlon, dar şi despre modul în care Giani Kiriţă încearcă să ”crească” echipa roşie.

”Nu spun ce gândesc. Mi-au spus că ”tu încercai să vorbeşti cu Giani şi a ieşit un circ”. A vorbit şi Pulhac cu el şi imediat au ridicat tonul”. Monica Roşu şi Giani s-au înţeles bine, s-a înţeles bine cu ele, că au adus puncte.

Nu cred că are o implicare. Cu cât înaintam, cu atât aveam...Cu capul, dacă ăia sunt terminaţi psihic, cum să dea randament. (...) La final când ajung, arunca bezmetic, nu mai contează”, a spus Roxana Vancea.

De asemenea, doctorul Cristian Andrei i-a răspuns Roxanei Vancea la cele spuse, recomandând ca pentru a avea randament într-o echipă, nu trebuie să fie adus în discuţie eşecul, pentru a nu scădea moralul.

”Nu poţi începe cu un reproş că devine anxios. Dacă există un eşec şi timpul e limitat, nu trebuie să vorbeşti despre eşec. Mergi la ce urmează. În ce urmează trebuie să pui ceva pozitiv, iar dacă echipa adversă râde şi e degajată, nu trebuie să-ţi faci echipa să lase capul în jos. Se simte atmosfera contraproductivă. Există o tactică, aceea prin motivare prin opoziţie”, i-a răspuns doctorul Cristian Andrei. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Se trage linie! Iată topul celor mai căutate nume de bebeluşi ale anului 2018

Dramă fără margini pentru o familie! Mama şi bebeluşul ei de 10 luni au fost omorâţi de un urs. Ce a făcut tatăl după ce a văzut cadavrele sfârtecate

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Dan Bittman susține că pandemia este, de fapt, o afacere: „E chiar bănoasă”

Anunț major pentru elevi. Ce ore vor fi introduse de pe 8 februarie

Otrava care ne intoxică organismul în fiecare zi, fără să știm! Renumitul medic Alin Scarlat avertizează: Duce la boli grave și cancer!

Rebeliune în UE. Italienii, spaniolii și francezii formează alianța “Exit”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies