Roxana Vancea, “gheisa” in kimono la lansarea unei academii de beauty! Bruneta e senzatie! In ipostazele acestea nu ai mai vazut-o pana acum!

Roxana Vancea s-a lasat transformata cu ajutorul unui machiaj profesionist, ieri seara, la evenimentul prilejuit cu ocazia lansarii oficiale a Academiei de Beauty Georgiana Codinca.

Distribuie pe:

Autor:

Alaturi de alte 10 modele, Roxana Vancea a defilat in cadrul prezentarii make-up artistului Georgiana Codinca. Imbracata intr-o tinuta stil kimonio, ce ii dadea un aer de gheisa, cu bratele tatuate si un machiaj realizat fara cusur, Roxana Vancea a fost de departe senzatia serii.

Alaturi i-a stat Doinita Oancea, speaker-ul evenimentului, dar si restul vedetelor care au onorat invitatia si au participat la lansarea oficiala a Academiei de Beauty. Anca Serea, Raluca Badulescu si Razvan Ciobanu, Oana Roman si sora sa, Catinca Roman, Cristina Cioran, Geanina Ilies, Roxana Vasniuc, Anda Ghita, Maria Constantin, Sylvia, Diana Bart, DJ Harra, Majda Aboulumosha si Laurette au fost prezenti la deschiderea celei mai exclusiviste scoali de frumusete din Bucuresti.

 

 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate