Roxana Vancea s-a căsătorit astăzi cu iubitul ei, Dragoș! În primul rând, la Starea Civilă, a fost fiul lui de doi ani EXCLUSIV

Roxana Vancea și iubitul ei, Dragoș , au devenit soț și soție.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Roxana Vancea a făcut astăzi un pas foarte important. Fosta concurentă de la Exatlon și iubil ei au mers îmăreună la Starea Civilă și au spus „DA”. Cununia civilă a avut loc în mare secret, lângă cei doi îndrăgostiți fiind doar câțiva prieteni apropiați și rudele. În pirmul rând, lângă tatăl lui, s-a aflat fiul de doi ani al lui Dragoș. 

Roxana Vancea a purtat o rochie albă, foarte scurtă și un sacou din paiete argintii. Frumoasa brunetă a radiat de fericire la brațul lui Dragoș, bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

fara descriere

Roxana Vancea este însărcinată?

Nu este exclus ca fosta concurentă să fie însărcinată. Ea și iubitul ei nu formează un cuplu de foarte mult timp și au trecut doar două luni de când și-au făcut publică relația.

Dragoș, bărbatul cu care s-a căsătorit Roxana Vancea, este instructor personal la o sală de fitness din Birmingham, în Marea Britanie. El are un fiu de doi cu care fosta concurentă de la Exatlon se înțelege de minune.

Citeste si: Dramă uriașă pentru Simona Halep! E vorba de un antrenor drag ei, ajuns la spital în stare gravă! ”Ne-am înțeles foarte bine și mi-a rămas la suflet” EXCLUSIV

Citeste si: Elena Udrea și Adrian Alexandrov, pentru prima dată într-o emisiune de televiziune! „Un an și jumătate am stat izolată, singură. Am momente când ies în cămașă de noapte în curte și...”

fara descriere

În urmă cu două luni, s-au fotografiat în timp ce Vancea îl săruta pe Dragos, iar fiul lui de doi ani era urcat pe umerii lui. “Aşa arată fericirea”, a scris vedeta în dreptul fotografiei.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate