Vedete

Ruby si What’s Up fac echipa azi la „Roata Norocului”

Ruby si What'sUp, doi dintre cei mai indragiti artisti ai noii generatii, fac o echipa imbatabila pentru a ajuta o familie nevoiasa sa castige cat mai multe premii necesare unei vieti mai bune, in aceasta seara, incepand cu ora 20.00, la "Roata Norocului".

Distribuie pe:

Autor: C.L.

 

Obisnuiti ai primelor locuri in topurile muzicale, Ruby si What'sUp vor oferi telespectatorilor un adevarat spectacol de muzica si umor in incercarea de descifra misterioasele enunturi dezvaluite de Ana-Maria Barnoschi.

" Ruby si What's Up sunt nebuni, glumeti, intra  in tot felul de jocuri, nu refuza nicio  provocare! Clar sunt dispusi sa faca tot ce trebuie pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie, sunt foarte implicati. Au venit sa castige si au dat tot ce puteau ca sa ghiceasca combinatiile de litere", a spus Ana-Maria Barnoschi.

Ce provocari au avut de infruntat cei doi cunoscuti artisti si cat de mare a fost bucuria familiei pentru care au concurat, aflati urmarind in aceasta seara, de la ora 20.00, emisiunea "Roata Norocului", prezentata de Bursucu si Ana-Maria Barnoschi, la Kanal D!

Galerie foto 
Setări confidențialitate