Vedete

Ruby si What’s Up fac echipa azi la „Roata Norocului”

Ruby si What'sUp, doi dintre cei mai indragiti artisti ai noii generatii, fac o echipa imbatabila pentru a ajuta o familie nevoiasa sa castige cat mai multe premii necesare unei vieti mai bune, in aceasta seara, incepand cu ora 20.00, la "Roata Norocului".

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Ruby si What’s Up fac echipa azi la „Roata Norocului”icon photo

 

Obisnuiti ai primelor locuri in topurile muzicale, Ruby si What'sUp vor oferi telespectatorilor un adevarat spectacol de muzica si umor in incercarea de descifra misterioasele enunturi dezvaluite de Ana-Maria Barnoschi.

" Ruby si What's Up sunt nebuni, glumeti, intra  in tot felul de jocuri, nu refuza nicio  provocare! Clar sunt dispusi sa faca tot ce trebuie pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie, sunt foarte implicati. Au venit sa castige si au dat tot ce puteau ca sa ghiceasca combinatiile de litere", a spus Ana-Maria Barnoschi.

Ce provocari au avut de infruntat cei doi cunoscuti artisti si cat de mare a fost bucuria familiei pentru care au concurat, aflati urmarind in aceasta seara, de la ora 20.00, emisiunea "Roata Norocului", prezentata de Bursucu si Ana-Maria Barnoschi, la Kanal D!

 
Ionuţ Jaguarul, interviu EXCLUSIV pentru WOWbiz.ro din Republica Dominicana: ”Monica Roşu se menajează! În locul ei plecam de la Exatlon”! Ce spune antrenorul Războinicilor despre accidentările ”ciudate” din acest sezon VIDEO EXCLUSIVicon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cel mai mare vis al lui Adem, pe cale să devină realitate, în ”Mireasă din Istanbul”icon photo

Vedete

Cel mai mare vis al lui Adem, pe cale să devină realitate, în ”Mireasă din Istanbul”

De când a aflat despre planul de răzbunare al soţului ei, la adresa lui Adem, Sureyya este foarte supărată pe Faruk.

Titlu secțiune