Vedete

Ruby si What’s Up fac echipa azi la „Roata Norocului”

Ruby si What'sUp, doi dintre cei mai indragiti artisti ai noii generatii, fac o echipa imbatabila pentru a ajuta o familie nevoiasa sa castige cat mai multe premii necesare unei vieti mai bune, in aceasta seara, incepand cu ora 20.00, la "Roata Norocului".

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Ruby si What’s Up fac echipa azi la „Roata Norocului”icon photo

 

Obisnuiti ai primelor locuri in topurile muzicale, Ruby si What'sUp vor oferi telespectatorilor un adevarat spectacol de muzica si umor in incercarea de descifra misterioasele enunturi dezvaluite de Ana-Maria Barnoschi.

" Ruby si What's Up sunt nebuni, glumeti, intra  in tot felul de jocuri, nu refuza nicio  provocare! Clar sunt dispusi sa faca tot ce trebuie pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie, sunt foarte implicati. Au venit sa castige si au dat tot ce puteau ca sa ghiceasca combinatiile de litere", a spus Ana-Maria Barnoschi.

Ce provocari au avut de infruntat cei doi cunoscuti artisti si cat de mare a fost bucuria familiei pentru care au concurat, aflati urmarind in aceasta seara, de la ora 20.00, emisiunea "Roata Norocului", prezentata de Bursucu si Ana-Maria Barnoschi, la Kanal D!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune