Rudele Alexandrei și Luizei, fetele dispărute din Caracal, au organizat un marș în semn de protest, în Capitală

Rudele Alexandrei Măceşeanu şi Luizei Melencu, cele două adolescente dispărute in Caracal, au organizat un marş in semn de protest in Capitală. Oamenii spun că anchetatorii se grăbesc să inchidă cazul şi că nimeni nu le-a căutat pe cele două fete. Alături de ei, au venit oameni din mai multe zone ale ţării, solidari cu drama celor două familii.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere

Protestul a fost anunţat pe reţelele de socializare şi a început după-amiază in Piaţa Constituţiei. De acolo, oamenii au plecat către sediul DIICOT , instituţia care anchetează dispariţia adolescentelor.

Oamenii sunt de aceeaşi părere cu rudele adolescentelor şi spun că fetele ar fi fost traficate in străinătate.

Dosarul este aproape finalizat şi urmează să fie trimis in judecată. Gheorghe Dincă nu mai are insă linişte şi a recurs la tot felul de tertipuri pentru a-i incurca pe procurori. Zilele trecute, cel supranumit Monstrul din Caracal, şi-a schimbat declaraţiile, susţinând că nu a ucis-o pe Luiza Melencu, ci doar a răpit-o şi apoi a violat-o.

Citeste si: Numărul îmbolnăvirilor de rujeolă a ajuns la 18.996, dintre care 64 de decese; în ultimele două săptămâni, s-au înregistrat 88 de noi cazuri

Citeste si: Iranul recunoaşte că a doborât "din greşeală" avionul companiei ucrainene Ukraine International Airlines

Citeste si: Paul Pintilie, vicepreședintele Federației Române de Karate Tradițional, a murit. A făcut infarct la volan

Procurorii DIICOT au verificat pistele pe care dincă le-a indicat şi toate s-au dovedit a fi false. In perioada următoare, Dincă va ajunge in faţa judecătorilor, iar dacă va fi găsit vinovat îşi va petrece restul vieţii în spatele gratiilor, el fiind acuzat de omor calificat.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate