Vedete

Rulota indragitei Dana Rogoz a fost vandalizata? Vehiculul de langa casa vedetei are o spartura mare in geam | EXCLUSIV

Rulota indragitei Dana Rogoz a fost vandalizata. Vehiculul este o emblema a frumoasei actrite.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


Rulota indragitei Dana Rogoz a fost vandalizata? Vehiculul de langa casa vedetei are o spartura mare in geam | EXCLUSIVicon photo

Dana Rogoz si sotul ei, regizorul Radu Dragomir, si-au achizitionat, in urma cu aproximativ cinci ani, o ruina "spoita pe exterior" in buricul Bucurestiului. Cei doi au investit sute de mii de euro ca sa o faca o vila de lux pentru ei si penru baietelul lor, Vlad, in varsta de 2 ani.
Constructia dateaza din 1900, iar actrita si sotul ei au investit foarte multi bani ca sa o faca exact pe placul lor.

“E o casa veche, a avut nevoie de reconsolidare, a fost un proiect mai mare, dar dupa aceea de partea de design, in principiu, eu si Radu ne-am pus amprenta. Credem ca stilul scandinav este cel care ni se potriveste noua. Predomina albul, griul, elemente grafice si lemnul. Mie mi se pare ca elementul acesta nu se degradeaza niciodata”, declara vedeta in urma cu cateva luni.

Dana Rogoz a povestit pe blog ca au incercat, prin renovare, ca imobilul format din parter si mansarda sa aduca, cel putin la exterior, cat mai aproape de forma originala. In 2013, cand au achizitionat-o, casa nu a costat foarte mult. Investitia insa a fost extrem de costisitoare.

“N-a costat extraordinar de mult. A fost o casa veche de la 1900, pe care noi am renovat-o. Am luat-o imediat dupa ce ne-am casatorit. A fost prima noastra investitie si e prima mea casa. Castig salariu de la opt ani si deci am investit in reparatii tot ce am castigat in 21 de ani. Apreciez foarte mult casele de la 1900, am incercat sa pastram parchetul original, lemnul vechi al casei, caramizile. Noua ne place valoarea veche, autentica a caselor", declara actrita.

Ei bine, in fata casei frumoasei vedete este parcata celebra ei rulota pe care si-a decorat-o astfel incat sa reflecte perfect personalitatea ei.

Vezi pe stirilekanald.ro cum arata acum rulota Danei Rogoz

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune