Rusu de la Puterea Dragostei, în lacrimi la aflarea veștii morții manelistului Răzvan de la Oradea! Cei doi au cântat împreună FOTO

Rusu de la Puterea Dragostei a cântat cu manelistul Răzvan de la Oradea, care a murit la doar 35 de ani

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Florin Rusu, fostul concurent de la Puterea Dragostei, a fost șocat de moartea lui Răzvan de la Oradea, cântăreț pe care îl cunoștea și cu care și cântase.

”Dumnezeu să te ierte prietene și coleg. Tot ce m-ai învățat n-am să uit niciodată, vei rămâne mereu în inima și sufletul meu”, este mesajul pe care Rusu l-a postat după ce a aflat de dispariția colegului său. Rusu a postat și o imagine recentă în care apare alături de Răzvan de la Oradea. ”Nu pot să cred că ai plecat de lângă noi colegul nostru bun, încă o pierdere in lumea muzicii...vei ramane mereu in sufletul meu...te iubesc prieten drag si coleg...Dumnezeu sa te ierte ”, a scris apoi Florin Rusu. 

Citeste si: Obiceiul bizar al lui Răzvan de la Oradea! Mergea cu mașina și poza accidente mortale! De ce făcea asta?

Citeste si: Ce se întâmplă în acest moment cu iubita manelistului mort? Răzvan de la Oradea era tatăl unei fetițe de 9 ani

Citeste si: Boala de care suferea manelistul mort la doar 35 de ani! Cum arăta Răzvan de la Oradea în ultima perioadă

 

Manelistul Răzvan de la Oradea a murit la 35 de ani

Artistul, cunoscut în Oradea dar și în tot Ardealul, suferea de obezitate morbidă, din cauza căreia avea și alte afecțiuni. Luni, a avut probleme respiratorii și a ajuns la spital, unde marți dimineața a decedsat în urma a patru stopuri respiratorii. În ultima perioadă, Răzvan de la Oradea, care avea doar 35 de ani, slăbise foarte mult, însă se pare că a fost prea târziu pentru organismul său.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate