Ruxi și Olga Verbițchi, ironii în cea de-a doua ediție a emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities: "Ăia sunt mai de pițipoancă..."

A început cea de-a doua ediție a emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities 2021!

Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Cea de-a doua ediție a emisiunii  Bravo, ai stil! Celebrities 2021, sezon numit denumit Metamorfoza, are loc în seara aceasta. Concurentele au pregătit ținute care mai de care și sunt pregătite să își demonstreze abilitățile stilistice. 

Ruxi și Olga, ironii în cea de-a doua ediție a emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities

Cele nouă concurente au pășit în fața jurului format din Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Tibi Clenci. Nici nu a început bine emisiunea, că au și apărut primele discuții aprinse între concurente.

Citeste si: Raluca Bădulescu, șocată de apariția uneia dintre concurente la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Puiule, e nenorocire!”

Olga și-a prezentat povestea, susținând că merge la Cairo, alături de alte patru prietene pentru o petrecere a burlăcițelor. Însă, în momentul în care colegele sale i-au comentat ținuta, aceastea nu au avut cuvinte de laudă despre piesele vestimentare purtate. 

Ruxi a fost chiar ironică cu tânara artistă, declarând că poartă o pereche de șlapi preferat de pițipoance.

Ruxi și Olga Bravo, ai stil! celebrities

Citeste si: Cine este Sorin Georgian Olariu, salvamarul care şi-a pierdut viaţa încercând să salveze un om din apele învolburate ale Mării Negre- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Ruxi- Nu mi se pare că e un stil care îți reprezintă personalitatea. Pe avion o să-ți fie frig, îți zic eu de pe acum. 

Olga- Ce spui? Frig spui? În avion?!

Ruxi- În avion. 

Olga- Sunt din Chișinău, eu nu simt frigul.

Ruxi- Da, nu..... îl simți! Nu mi se pare că te reprezintă ținuta deloc. Șlapii ăia nu te reprezintă. Ăia sunt mai de pițipoancă sau le-a făcut pițipoancele mai de pițipoancă.

Olga- Mi s-a părut super cool. 

Ruxi- Sunt de mers în Herăstrău...

Nu e ea!

Citeste si: A început cel de-al șaptelea sezon al emisiunii  Bravo, ai stil! Celebrities 2021! Anda Adam a obținut trei steluțe

Olga- Nu sunt pițipoancă de Herăstrău! Niciodată nu o să rezonez cu acest cuvânt. Probabil că ea a zis strict despre pantofi, nu că m-ar lua pe mine în considerare că știe că nu am nicio treabă cu acest cuvânt. 

Jurații nu au fost impresionați de ținuta propusă de cântăreață. Astfel, Olga Verbițchi a obținut doar 1 steluță în seara aceasta. 

Emisiunea despre stil va putea fi urmărit patru zile pe săptămână, de miercuri până vineri, de la 22:30, si în serile de sâmbătă, de la ora 22:00. 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Sensy de la „Bravo ai stil! Celebrities” 2021. „Pot deveni cea mai bună versiune a mea!”

Cine este Mădălina Pamfile, concurentă la „Bravo, ai stil! Celebrities” 2021. „Doresc să îmi dau un refresh!”

Cine este Ioana Filimon de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7. „Ar fi cazul să învăț să mă îmbrac, să am stil!”

Ion Țiriac, remarci la adresa Simonei Halep: „În ultimii doi ani, ea a jucat 10-15% din întâlnirile pe care trebuia să le joace”

L-au LICHIDAT pe loc! Toată Rusia este în DOLIU

„Păcat că la TV arăți altfel” Gabriela Cristea, criticată dur în mediul online

Obținerea permisului de conducere pentru persoanele sub vârsta de 18 ani. La ce categorii de autovehicule pot susține minorii examenul auto

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies