S-a aflat adevărata suferință a lui Florin Piersic! Operația secretă făcută de marele actor! Cine este doctorul care l-a operat?

Florin Piersic a ajuns la un spital privat din București, în urmă cu câteva zile. Marele actor a fost surprins pășind cu greu de la mașină până la intrarea în spital.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Florin Piersic a ajuns la spital. Apropiații nu au vrut să vorbească despre motivul pentru care actorul este în spital.

Doar Medeea Marinescu, actriță care este colegă de spectacol cu Florin Piersic a mărturisit că ea a aflat că este vorba doar despre un control de rutină,

”Ce știu este că a făcut un control de rutină, așa cum face periodic. Chiar ieri am vorbit cu impresarul spectacolului «Străini în Noapte», care mi-a confirmat datele de spectacol, ba chiar a trebuit să găsim o zi în plus pentru Cluj, pentru că deja primul spectacol (în luna mai) este vândut. Nu am fi putut discuta aceste date dacă domnul Piersic ar fi avut probleme grave de sănătate. Avem confirmate datele de 22 aprilie la TNB (București), 6 mai la Buzău, 16 și 18 mai la Cluj-Napoca pentru «Străini în noapte». Vom ține aceste spectacole. Cel mai probabil, domnul Piersic face un control/tratament uzual de întreținere”, a declarat Medeea Marinescu. partenera lui Florin Piersic de pe afișul spectacolului „Străini în noapte”.

Citeste si: Florin Piersic, distrus la 83 de ani! Se apropie ziua: "Ce păcat!"

Citeste si: Florin Piersic şi-a omagiat soţia la aniversarea acesteia: „Femei sunt multe, nevestele sunt rare”

Citeste si: Ce se întâmplă în aceste zile cu Florin Piersic! Cum a arătat marele artist pe scenă la ultima lui apariţie!

Medicul care l-a operat pe Florin Piersic, specialist în chirurgia genunchiului

Pe de altă parte, surse din apropierea lui Florin Piersic susțin că acesta a fost operat, în urmă cu puțin timp, chiar la spitalul unde acum a ajuns de urgență. Ar fi vorba despre o operație la genunchi, făcută de un renumit chirurg, dr. Vlad Predescu.

Medicul este specializat în chirurgia artroscopică, chirurgia artroplastică primară de şold şi genunchi, revizia protezei de şold şi genunchi, traumatologie si medicină sportivă.

Conform celor care l-au văzut pe Florin Piersic înainte de a intra în spital, acesta mergea greu, aproape târându-și piciorul drept. Așa că, cel mai probabil la geunchiul drept a fost operat. Nu se știe însă dacă a fost nevoie de o proteză sau nu.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: