S-A AFLAT ADEVĂRUL! Asiana Peng i-a săgetat inima unui războinic la Survivor România! ”Îi plăcea mult de ea”! Ce se întâmplă acum?Un concurent aruncă în sfârșit bomba

Emanuel a povestit cine a fost bărbatul care a plăcut-o pe Asiana Peng la Survivor România și ce îi povestea despre ea

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu


In articol:

Asiana Peng s-a remarcat la Survivor România prin valoarea de pe trasee, unde era poreclită și ”micul balaur”, dar și dincolo de competiție, drept o tânără exotică, atrăgătoare și extrem de fermecătoare. Drept dovadă, faimoasa l-a vrăjit” în show pe rivalul ei...războinicul Cristian, cel care avea să facă și o serie de gesturi sugestive în anumite momente ale emisiunii.

Cristian a făcut primul pas și...primul cadou

Primul pas al bărbatului a fost făcut chiar în ziua de 1 Martie, atunci când i-a oferit un cadou mic, dar cu valoare sentimentală mare. Înainte de a intra pe traseu, Cristi l-a rugat pe Dan Cruceru, prezentatorul show-ului din Republica Dominicană, să facă un gest pentru o…adversară!

”Ieri, toți băieții am făcut mărțișoare pentru fetele noastre. Eu am făcut unul extra, dacă îmi dai voie să merg la echipa adversă, ai să vezi cui i-am confecționat”, a spus atunci Cristi, care, apoi s-a îndreptat spre gimnastă și i-a pus brățara la mână, moment în care a fost aplaudat de toți concurenții, care au început să râdă și să-l încurajeze. „E doar de prietenie”, a precizat bărbatul, dar roșeața din obraji l-a dat de gol că era mai mult decât atât.

Citeste si: Iancu Sterp a ajuns la medic! Iata ce a patit carismaticul tanar, la scurt timp de la revenirea in tara! Cine i-a fost alaturi in momentele dificile!

Citeste si: CNAS dă vestea așteptată de milioane de asiguraţi! Vei putea să alegi pe cine vrei - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

Citeste si: Iulian Pîtea de la Exatlon: ”Grațiela Duban se joacă cu mintea bărbaților! E machiavelică”

Citeste si: Drama lui Dan Cruceru! Prezentatorul Survivor n-a putut să-și strângă fetița în brațe, după 4 luni! Imagini impresionante de la revederea cu Sophia

”De obicei ofer cadouri fetelor, dar suntem la Survivor România. Din puținul nostru, am încercat să fac ceva special. După cum am mai spus, Asiana este specială, pentru mine este o Războinică, deși este în echipa Faimoșilor și chiar apreciez evoluția ei la Survivor”, a mai spus Cristi puțin jenat de situație.

Cristi de la Survivor a dorit să îi ofere și prăjitura lui 

Mai mult decât atât, câteva ore mai târziu, la finelele unui joc de mimă, Cristi de la Survivor a fost un pic mai îndrăzneț, mai ales atunci când la rugămințile Asianei, a vrut să îi ofere din prăjitura lui, câștigată cu echipa. Cum regulile show-ului nu i-au permis acest lucru, războinicul a surprins cu o nouă încercare…romantică. ”Nu am putut să îți dau prăjitura, dar îți ofer inima mea”, a spus bărbatul, care, din păcate, a primit un răspuns negativ din partea faimoasei.

Asiana Peng l-a cucerit pe războinic la Survivor România! Ar fi dorit să stea mai mult în preajma ei

Totuși, în momentul în care a părăsit competiția, Cristi nu avea să recunoască faptul că ar fi fost atras de Asiana Peng, ba chiar, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, el a dorit să vorbească pe marginea acestui subiect. ”Acolo, a fost o joacă, nu se pune problema unei relații, noi suntem doar prieteni și atât, restul sunt interpretări. Acesta este adevărul”, a comentat războinicul, iar lumea l-a crezut.

Până de curând, când...colegul și prietenul său, Emanuel, a făcut o serie de dezvăluiri surprinzătoare. În viziunea lui, Asiana Peng l-a cucerit pe războinic la Survivor România, indiferent ce ar declara alții! ”Lui Cristi îi plăcea mult de Asiana și își dorea să vorbească după trasee puțin cu ea, dincolo de camere. Noi doi chiar ne spuneam, el să o abordeze pe Asi, iar eu pe Elena, să stăm câteva minute toți patru la discuții. Din păcate, regulamentul nu permitea, dar...dincolo de ce era permis sau nu, adevărul era că atât eu, în cazul Elenei, cât și el, în privința Asianei, ne-am fi dorit să fim mai mult în preajma lor”, a spus, zâmbind, Emanuel pentru WOWbiz.ro, în cadrul emisiunii ”Ștafeta mixtă!”.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Zilnic Marți 24 Noiembrie 2020: Taurii intră în posesia unui secret, Leii sunt trădați

Arafat rupe tăcerea! Ce efecte va avea vaccinul? Toți românii trebuie să știe

Oana Roman, veste tragică primită de la medici! Situația devastatoare în care se află: nu și-a dat seama

Emy Alupei, poza cu care a șocat după ce s-a aflat că a petrecut seara cu Iancu Sterp! Este aproape goală și s-a vopsit blondă ca… Denisa

Mama lui Iancu Sterp vinde turma de vaci a familiei! Câți bani cere doamna Geta pe cele 20 de vaci de lapte, juninci, viței și un taur!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies